неделя, 05 април 2020, 17:00 ч.

Мнението на народа

Владимир Манолов: ПРЕДИ ДА МЕ БЛОКИРАТ- ВЪПРОСИ, НА КОИТО НИКОЙ НЕ ОТГОВОРА/ НЕ ИСКА ИЛИ НЕ МОЖЕ

BNews.bg

Владимир Манолов: ПРЕДИ ДА МЕ БЛОКИРАТ- ВЪПРОСИ, НА КОИТО НИКОЙ НЕ ОТГОВОРА/ НЕ ИСКА ИЛИ НЕ МОЖЕ

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на Владимир Манолов по повод случващото се в държавата по въпроса с коронавируса. Вижте какво написа той в личният си профил в социаланата мрежа!


* публикуваме без редакторска намеса 

Защо няма статистика, колко от носителите на КОВИД са ХИВ позитивни, колко са  на т.нар. поддържаща терапия? Защо преобладавт мъже?

Защо при лечението са използвани препарати за СПИН, щоито за хора, не носещи ХИВ са пагубни? Защо най- засегнатите области са с най- голям процент хомосексуални/ Милано столицата на модата? Не умират ли болните от спин по сходен начин с КОВИД- заразените? Нямате ли натрапчивото чувство за нещо недоизказано? Нямате ли чувството, че е засегната една голяма, много мощна, консолидирана и ............ уязвима част от обществото, която се брани на живот и смърт? 

Кой има интерес да ги удари- ИДИЛ, псевдо- праведни, ортодоксални или засегнати от нарастващото им влияние? Географията на болестта , съобразно процента на ХИВ носителите/ Китай не е изключение, а в Африка я карат на крак? Броят на заразени в държави, нетолериращи различна сексуалност?Не поддържа ли съвременната медицина живота на ХИВ- позитивните до дълбока старост, ако не ги порази вирус и както следва- дълбока пневмония?

Има ли по- изплашени от КОВИД- вируса? Кои са тези с по- силна имунна защита?

След КОВИД ще има ли преразпределение на лобита, управляващи световните финанси? И накрая- нямате ли чувството, че све въвлечени във война, която не е на всички?... Мисля, че ако си отговорим дори на част от въпросите, ще предпочетем заразата по- бързо и по- успешно, а и ще осмислим промените......

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари