понеделник, 06 април 2020, 16:00 ч.

Строги мерки

5000 лв. глоба за 19-годишен – рисувал графити на НДК

BNews.bg

5000 лв. глоба за 19-годишен – рисувал графити на НДК

Младежът е наказан и заради „безцелно движение“ в условията на извънредно положение.

19-годишен младеж ще плаща 5000 лв. глоба, след като беше заловен да рисува графити на фасада на Националния дворец на културата, съобщиха от Столичния инспекторат.

Те посочват, че полицаи са заловили нарушителя в неделя следобед в близост до вход А3. Дошлите на място инспектори пък му написали акт, който по наредба може да води до между 100 и 5000 лв. глоба.

В официалното съобщение е отделено място на мотивите наказанието да бъде възможно най-тежкото. Причина бил „циничният характер на деянието и то в условията на въведено извънредно положение, ограничаващо безцелното движение“.

Публикацията завършва и със собственоръчното разкаяние на нарушителя (за което като доказателство е приложена даже снимка): „Извинявам се за делата си“.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари