понеделник, 06 април 2020, 15:07 ч.

Благородно дело за пример

Баба Надие дари пенсията си на болница в битката с Covid-19

BNews.bg

Баба Надие дари пенсията си на болница в битката с Covid-19

“Дарение за МБАЛ – Исперих от баба Надие Шаиб Мехмед. 4. 04. 2020 година” – това пише на плика, който е предала на лечебното заведение възрастна жена от с. Печеница. От болницата останали трогнати от жеста на бабата и са споделили снимка на плика в страничката си във Фейсбук, съобщава.

“Благодарим. Душите ни са богати. Случаите, в които малкото означава наистина много”, коментират от здравното заведение.

Старицата, оказала съпричастност към лекарите в Исперих и персонала на болницата, е на 80 години. Селцето, в което живее, е на 12 километра от Исперих и има 279 жители.

От МБАЛ – Исперих пожелават на баба Надие да бъде здрава, да запази своята вяра в доброто и да я предава на другите около нея. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 12:42, 07 апр.

    А дедо Меди Доган даде ли нещо, или той знае само да взима?

  • ЯЕО - 17:19, 06 апр.

    ХВАЛА !!!

Напиши коментар

Коментари