петък, 10 април 2020, 11:30 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: Над 200 хиляди българи сезонни работници в чужбина сега остават тук в Родината на разположение на правителството

BNews.bg

БАРЕКОВ: Над 200 хиляди българи сезонни работници в чужбина сега остават тук в Родината на разположение на правителството

Испания не ще туристи и сезонни работници. На Иберийския полуостров готвят лято без нито един чужденец - работник или турист. Германия няма да пусне своите граждани да пътуват за туризъм това лято и до Нова година. Умря туризмът на Черноморието.

Десетки хиляди англичани се изпотрепват да заемат мястото на българските гастербайтери, които прибираха реколтата на Острова за 300 паунда седмично.

Само, че в Англия държавата дава по 80% от предишната заплата и 350£ на седмица на ръка за всеки англичанин, който отиде да работи на полето вместо българите и се изви опашка за тези 90 000 работни места. Над 200 хиляди българи сезонни работници в чужбина сега остават тук в Родината на разположение на правителството. Още 350 хиляди сезонни работници в българския туризъм остават без препитание.

Бойко Борисов, надявам се, ще намери работа за тези над половин милион несретници, които след две-три седмици няма да имат хляб за децата си. Именно сега опуканите милиарди за самолети и други глупости можеха да свършат работа. Без директни помощи за бедните българи през следващите тежки месеци - гражданска война. Шоуто на голите приказки - свърши.

А лакомият Каракачанов тръгнал да купува немски кораби за 2 милиарда, за да не изпусне комисионната. Армията ни е няколко хиляди войници. До месец ще си имаме нова армия от 1 000 000 (1 милион) реално безработни.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • z - 21:24, 10 апр.

    за една година си купуват цяло село или кооперация в град

  • z - 20:48, 10 апр.

    и ще върнат закупените качествени апартаменти.. ай да го духат .... дано банките им го вземат

Напиши коментар

Коментари