вторник, 14 април 2020, 9:29 ч.

Не са научени да се напъват без пари

Депутатите не внасят нови закони откакто си спряха заплатите

BNews.bg

Депутатите не внасят нови закони откакто си спряха заплатите

 

Информацията която е качена на сайта на Народното събрание е до 02.04.2020 г. След тази дата няма качени  законопроекти, а е напълно вероятно и да няма изработени нови законопроекти, което навява на мисълта, че щом депутатите не получават заплати, те вероятно не се напъват и да работят.

Както се казва не са научени нашите депутати да се напъват без пари. Всичко това обаче, поставя и друг въпрос и той е необходимо ли е да имаме парламент работещ постоянно или трябва да се смени неговият режим на работа, както и заплащането на депутатите, което ще доведе до икономия на милиони левове.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Имаме новина! - 20:32, 14 апр.

    h t t p s : / / w w w. btv. bg/ video/ shows/ lice- v- lice/ videos/ ivo- mirchev- g-n- geshev- e- milicionerskata- kalinka- na- peevski. h t m l

  • Генерал Кобалт - 09:50, 14 апр.

    Забелязва се първа вълнá на политизиране след влизането в коронакризата. Започва отново едно трескаво мерене на рейтинги, което за лишен път показва несътоятелността на бъгарската "социология". Пример: рейтинга на Румен Радев. "Галъп" изобщо не го мери, сякаш няма такъв политик, "Сова Харис" му дава 33% (и 28% на Пеевски?!?!??), а "Тренд" 49%. Да мериш пишки в условията на всеобща карантина и умираща икономика е ВЪРХОВЕН ЦИНИЗЪМ. Затова бих прозовал тези изпълнителни на политически поръчки да си заврат допитванията и процентите там, където никога слънце не ги огрява.

Напиши коментар

Коментари