петък, 17 април 2020, 11:42 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: Щабът е проспал десетки самолети на ден с болни цигани от Европейските огнища

BNews.bg

БАРЕКОВ: Щабът е проспал десетки самолети на ден с болни цигани от Европейските огнища

На 30 март кацат два самолета от Бергамо в София.

По десет самолета са кацали на ден в София от огнищата със зараза в Европа. Хиляди болни и кашлящи български гастербайтери и безработни са се върнали, за да се лекуват в България. Тук ще бъде изумителен взрив! Търсете хуманитарна помощ навреме, правителството - и предайте хинина на хората. Всичкото това нашествие на кашлящи болни български бедняци и гладни сеещи страдалци става под носа на Щаба и със съдействието на кабинета. Хората нямат и вина, мизерията ги докара дотук. Всички новопристигнали са се шмугнали по гета, села и паланки без надзор и без тестуване и карантина. Всички действия на Щаба вече са безкрайно закъснели. Предстои огромно изпитание в национален мащаб. Заразата буквално е навсякъде. Щабът и МЗ вече признават провала си и говори, че са “недооценили ситуацията”. А кой да я оцени по-добре от вас? Вероятно е имало задкулисни споразумения с големите европейски държави за приемане обратно на хиляди болни българи. Цинизмът на ЕС и богатите държави сега ще се стовари върху нас. Смятайте, уважаеми съграждани, колко сте били прости да поддържате това статукво с години. Прилагам за доказателство списък с кацащи самолети на Летище София от миналия петък:

На 30 март кацат два самолета от Бергамо в София. От Италия, Германия, Холандия и Англия всеки ден по няколко самолета, които после безследно потъват в гетата на България и сеят. Рейсовете от Европа са безчет и без контрол. Държавата и Щабът проспиват всичко това. До днес, въпреки предупрежденията ми. С днешна дата около 10 хиляди активно болни роми сеят по гетата, а до седмица -две ще са над 100 хиляди. Според познатата клиника на COVID 19 поне 6-7 000 роми ще допрат до интубация по болниците, защото няма да лекуват първите дни с никакви хининови лекарства. В София има - няма 2500 легла по болниците. За кого по-напред? А София се опразва, защото хората няма какво да ядат и няма как да си плащат наемите. Първо се обезлюди клоаката Студентски град. А преди Великден се изнасят и повечето “софиянци”, които са останали без работа и без платени осигуровки и отиват да търсят подслон и утеха при роднините. Тези хора, останали без препитание от кризата и без доходи, днес Мутафчийски и МВР обвиниха НАЙ-ЦИНИЧНО, че са тръгнали да пируват за празниците и да сеят из държавата. Фалит морален. Не случайно тази вечер Младен Маринов прехвърли топката с обясненията на Генерал Мутафчийски. Явно той е поемал ангажимента по оглавяването на Морга Армеец. Срещу какви облаги и пред кого само той си знае. Дано не тежат морално на съвестта му и на нацията ни. Бог да ни пази!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • d - 15:03, 17 апр.

    делили са пари с мръсните соросоиди телевизия БТВ

Напиши коментар

Коментари