вторник, 05 май 2020, 9:00 ч.

Наглец

Копейкин от Възраждане гепил партийната субсидия за имоти на килограм! Купил освен палата и апартамент на жена си!

BNews.bg

Копейкин от Възраждане гепил партийната субсидия за имоти на килограм! Купил освен палата и апартамент на жена си!

На пощата на сайта АФЕРА си получи следното писмо – информация, която публикуваме дословно:

„Здравейте,

Пише Ви обикновен член на партия „Възраждане“ от една от провинциалните организации на партията. След като изгледах репортажа на Васил Иванов за партийната субсидия и съмнителното придобиване в края на миналата година на огромната къща, в близост до варненското езеро от Костадин Костадинов, реших да се поразровя тук там, за да проверя дали няма да излезе още нещо, относно имотното му състояние.

Оказа се, че два месеца, преди Костадинов да придобие въпросния имот – неговата съпруга – Велина е закупила еднолично (и то в разгара на предизборната кампания за местните избори – 15 октомври 2019 г.) апартамент в квартал „Младост“ на Варна (приложим съм справка от имотния регистър). Също така по партидата на апартамента в имотния регистър, липсва вписване, за каквато и да било ипотека или залог. Това означава, че апартамента е придобит, чрез заплащане в „кеш“, с готови и спестени пари.

Познавам Велина и знам, че същата работи като уредник във варненския регионален исторически музей. Брутното й възнаграждение е около 1000 лева, а „чисто“ получава – не повече от 700 – 800 лева. Въпросът ми е – как една музейна работничка успява да спести около 100 000 (сто хиляди) лева (колкото е стойността на имота)?

Имам и втори въпрос – защо Костадин Костадинов излъга пред репортера на БТВ – Стоян Георгиев, който направи видео визитка с него, по повод предизборен дебат преди първия тур на кметските избори във Варна, че наследственото от родителите му жилище в Кайсиева градина е единственото, с което разполага, и че битът му не се различава по нищо от този на неговите съграждани?

Защо казвам, че е излъгал – репортажа на БТВ, както може да се уверите сами е от дата – 25.10.2019 г. –

https://btvnovinite.bg/mestnite2019/oponenti/kandidati-za-kmetskija-post-vav-varna-kostadin-kostadinov-vazrazhdane.html

а придобиването на апартамента от неговата съпруга е на 15.10.2019 г.

ТОЕСТ – 10 ДНИ, ПРЕДИ заснемането на репортажа, Костадинов е знаел за закупеното от съпругата му второ семейно жилище, и въпреки това, премълча този факт…

Потресени сме!

Честен Възрожденец“

afera.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • пишкин? - 17:34, 05 май

    Тия съпрузи защо си купуват къщи поотделно и не е ли това индиректно диказателство на клюката, че копейкин се чувства по-привлечен от пишки?

  • Беновска пипа - 16:43, 05 май

    Слузестият охлюв копейкин раздуваше и че давал партийни пари за "ин витро" процедури на бездетни двойки. Явно и това е вадено от торбата с лъжите. Но да попитам аз варненци: абе толкова голям град сте с хубави морски хора, толкова ли не можахте да излъчите някой свестен кандидат за кмет, а избирахте между двата колосални руски боклука портньйх и копейкин? Тю, язък ви за хубавия град и морето!

  • и други - 14:00, 05 май

    Не е само той, а още приближени до него. Например лидера на партийката му в Добрич, който работеше във вестник :Добруджанска трибуна". Купи си апартамент на улица "Васил Левски", до родната къща на Адриана Будевска за над 70000 лева. В качеството си на вече безработен.

Напиши коментар

Коментари