вторник, 19 май 2020, 10:30 ч.

Концепцията няма аналог в хотелиерството

Hilton Sofia издига на още по-високо ниво безопасността и хигиената

BNews.bg

Hilton Sofia издига на още по-високо ниво безопасността и хигиената

Хотелът въвежда програмата Hilton CleanStay, с която международната верига дава категоричен отговор на пандемията по цял свят

Hilton Sofia ще започне да прилага новата още по-строга програма Hilton CleanStay за осигуряване на стандарт за чистота и дезинфекция, който е част от политиката на Hilton в глобален мащаб. Концепцията няма аналог в хотелиерството – заедно с Reckitt Benckiser и Mayo Clinic  Hilton разработва по-висок стандарт процеси и обучения за екипите си по света, за да помогне на гостите на Hilton да се насладят на още по-чист и по-безопасен престой от настаняването до напускането.

В условията на завръщане към обичайния работен ритъм, със служебни пътувания и необходимост от отсядане в хотел, особено важни са хигиената по време на престоя и доверието в стандартите за чистота.

Hilton Sofia ще предложи на своите гости:

1. Гарантирано най-високите стандарти за почистване и безопасност в хотелиерството в световен мащаб, чрез новаторски организационен подход:

- професионални почистващи препарати, използвани в клиники;
-  модернизирани протоколи за сигурност и чистота;
- печат за санитаризиране ще указва, че стаята не е била посещавана след почистването ѝ;
- допълнителна и интензивна дезинфекция на най-често докосваните зони за гости - светлинни превключватели, дръжки за врати, дистанционни за телевизори, термостати, бутоните на асансьорите и други;
- постоянни обучения на екипите в хотела и абсолютно задължителна лична предпазна екипировка и пазене на дистанция.

2. Обслужване със стандарт на качество, гарантиран от Hilton.

3. Най-доброто съотношение цена – качество за бизнес посещение в София.

4.  Ресторант-градина с гледка към Витоша и 2,5 м разстояние между масите. Комфорт и лично пространство, допълнени със стандарти за безопасност по отношение на храната, от доставката на продуктите, през приготвянето им в кухнята до сервирането им на госта.  Специално за пролетта ресторант “Сезони” изготви и ново меню, включващо ястия от международната и  местна кухня с впечатляваща презентация.

5. Опцията Hilton Home Office – всяка една от стаите в хотела може да бъде превърната в офисна среда, за всички, за които работата от вкъщи е сложна, а връщането в основния офис - нежелано. 

Спокойствието на гостите на хотел Hilton Sofia започва с чистата стая и се наслагва с безупречните стандарти на бранда, за да може всеки един гост да се чувства спокоен като вкъщи. 

Мисията на бранда е гостите да могат да се концентрират върху своето работно ежедневие и нормален ритъм на почивка, а Hilton Sofia ще се погрижи за останалото. 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Смъртоносната климатизация - 14:25, 21 май

    А централизираната климатична система, която изсмуква въздух от стаите, охлажда / затопля го и го връща в стаите?! Най-ефикасният начин за развъждане на вируси, бактерии, бацили, .... и заразяване на обитателите! Направо да го събарят тоя хотел - и без това е незконно завзел паркова територия! Ами тоя хотел-небостъргач, дето го строят на местото на цирка срещу министерството на земеделието в София - как ще обеззаразяват и хигиенизират централизираната климатична система при неотварящи се прозорци?!

Напиши коментар

Коментари