сряда, 20 май 2020, 13:30 ч.

Бог да ни пази от ГЕРБ

Ангелкова изкукурига! Посреща след 3 седмици заразени тълпи чартъри от Запада на Черноморието!

BNews.bg

Ангелкова изкукурига! Посреща след 3 седмици заразени тълпи чартъри от Запада на Черноморието!

Предвидено е от 15 юни да започнат чартърните полети към България от държави със сходна епидемична обстановка, обяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред "Нова телевизия" в сряда. 

Ангелкова избори и страните, които, според нея, са със сходна епидемична обстановка с България - Германия, Австрия, скандинавските страни, Полша, Чехия и Франция. С тях вече са проведени разговори за пристигането на туристи в България. Ангелкова не даде подробности по какви критерии се определя кои страни са със сходна епидемична обстановка.

Министърката каза, че в началото на юни ще може да даде точни сметка колко чужденци са заявили почивки в страната. По думите ѝ, ако някой чужденец се зарази с коронавирус в България, той ще поеме сам своите разноски по лечението.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • от Инсбрук - 23:02, 20 май

    Глупости, в западните страни работодателите ни не ни разрешават в командировки да пътуваме, вие за море в БГ ми говорите. Курц не е Пут.ин, че да насилва австрийците къде да летуват. Тая коза Ангелкова най-много да напълни курортите със заразени руснаци, в матушката са по десет хиляди новозаразени на ден.

  • h - 22:51, 20 май

    е да спечелим и ние от вируса - ще ги лекуваме - е то ако не сте разбрали няма излекуване

  • ФФ - 13:58, 20 май

    А, ясно: ще водим тук заразени и ще ги лекуваме за тяхна сметка - това си е бизнес, а на тулупите - майната им. 100% вярвам, че това е истинската цел, а не туризма.

Напиши коментар

Коментари