сряда, 20 май 2020, 16:00 ч.

Официално

Левски прие дарението от депутата Делян Пеевски

BNews.bg

Левски прие дарението от депутата Делян Пеевски

Oт отбора на Левски официално обявиха, че са приели дарението от 500 000 лева. Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

Днес, 20.05.2020 г., в гр. София, се проведе заседание на Управителния съвет на „ПФК Левски” АД.

На заседанието  присъстваха всички членове на Управителния съвет на Дружеството - Павел Николов Колев (изпълнителен директор на „ПФК Левски“), Найден Кирилов, Ели Шопова и Минко Герджиков. По покана от УС на заседанието беше поканен да присъства прокуристът на дружеството Татяна Христова.

Заседанието се проведе при следния дневен ред:

Провеждане на Общо събрание на акционерите на дружеството.
Финансово състояние на “ПФК Левски” към 20.05.2020 г.
Одобрение на постъпило дарение от „Интръст“ ЕАД.
Управителният съвет на „ПФК Левски“ взе следните решения:

Свикване на Общо събраниие на акционерите на „ПФК Левски“ във възможно най-кратък срок, като най-ранната дата за провеждане на събранието е 06.07.2020 г., с резервна дата при липса на кворум 22.07.2020 г., както и възможността да се проведе на стадион „Георги Аспарухов“.
Изпълнителният директор на клуба Павел Колев запозна УС с текущото финансово състояние на дружеството, както и уведоми присъстващите на заседанието за развитието на дарителската кампания във връзка с предстоящата 106-та годишнина на клуба на 24.05.2020 г. Управителният съвет на „ПФК Левски“ дава съгласие представляващите дружеството да приемат постъпилото дарение от дружеството „Интръст“ ЕАД в размер на 500 000 лв.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари