петък, 22 май 2020, 12:30 ч.

Постановка под открито небе

Цирковите представления на открито и без шатра?

BNews.bg

Цирковите представления на открито и без шатра?

Цирк ще се проведе ли след пандемията?

За първи път в София след пандемията истински цирк ще изнася представления на открито. Местата за публиката са разположени на достатъчно отстояние едно от друго, за да се спазват противоепидемичните мерки. Ще се извършва и дезинфекция на седалките.

„Щастливи сме, че поставяме началото на завръщането за целия цирков свят. Получихме много мили пожелания от колеги от Австралия, Щатите и от Европа. Надяваме се скоро всички да имат възможност да се върнат”, обясни цирковият артист Десислава Иванова.

„Разрешено ни е да работим на 30% от капацитета, който имаме. Местата се продават през две седалки, а дезинфекция се извършва след всеки спектакъл. Като на ден имаме по един от 19 часа”, допълни тя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари