събота, 23 май 2020, 11:17 ч.

За пълното ликвидиране на демокрацията и пазарната икономика

Николай Бареков с безпощаден коментар за ситуацията в България

BNews.bg

Николай Бареков с безпощаден коментар за ситуацията в България

 

"Поради пълното ликвидиране на демокрацията и пазарната икономика в Бг - най-добре да не се излагат с избори. ГЕРБ да управлява според Член 1 в пародията на конституцията като единствена дясно-лява пролетарско чорбаджийска ченгеджийско бюрократична партия, а всички останали партийки да се влеят в тях под формата на бизнес и роднински фракции.

За да се отърват от нахалния Марешки - баце да му даде бензиностанциите, за да краде от колонките в син гащеризон. Социализмът тръгна 1944 година като комунизъм и свърши като дребен частпром и разбойническа приватизация. Със сигурност през 1989-91 година в България имаше много повече демокрация, отколкото днес през 2020. В 1989 тръгнахме към демокрацията и накрая стигнахме до комунизма. Българска работа."

Това написа във Фейсбук бившия евродепутат Николай Бареков

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Критикар на бубараков - 10:46, 24 май

  Бареков, ти си пълна отрепка и нагаждач. Виж кой е баща ти, помияр! И ти и той се корупционерски прасета! Пешеходният мост в Пловдив се превърна в жертва на твоето семейство. Докога ще търпим тази грозотия? Народът трябва да се вдигне и разруши всичко върху моста. Ти, свиня проклета, си толкова тъп, че даже и не знаеш що е комунизъм. Насраният ти капитализъм доведе България до реанимацията. Всичко, каквото имаме в България беше създадено по времето не социализма, а комунизъм не е и имало. Днес Китай е управляван от комунистическа партия и много скоро Китай ще бъде първа сила в света, докато еврогейската пасмина и отрепки като теб са врагове на всичко човешко.

 • ха - 15:01, 23 май

  бареков забрави за главния дарител на НРБ др пеевски,

 • Сър Пичук - 14:32, 23 май

  За щастие има все още живи хора, които сме живели в соца и нямаме нужда да четем за него. А който е живял в съзнателна възраст в соца, знае добре как здраво се крадеше тогава. Там, където няма частна собственост, няма и респект към нея. Елементарно и логично е и без да четеш.

 • Мунчо! - 13:20, 23 май

  Ти, Бареков, говориш ангро. Нямаш никаква представа що е то комунизъм, но лекомислено или целенасочено вървиш по течението, защото смяташ, че сега това се котира, а ти ще се харесаш на някого. Но е толкова фалшиво и нетрайно, колкото и заблудата относно комунизма. Ако искаш да си убедителен, чети повече, за да се ограмотиш истински, не повърхностно, за да не изглеждаш глупаво!

Напиши коментар

Коментари