неделя, 24 май 2020, 11:00 ч.

Поздрави всички българи

Най-големият издател честити 24-и май!

BNews.bg

Най-големият издател честити 24-и май!

Народният представител Делян Пеевски поздрави всички българи по повод празника на българската култура и писменост. В поздрава си депутатът изразява огромната си признателност към учителите, които съхраняват езика  възпитават младите. 
 
С радост ви поздравявам за 24-ти май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост! 
 
Тази дата се утвърди в нашата традиция като най-светлият и жизнерадостен празник, който честваме под звуците на „Върви, народе възродени“.
 
Това е денят на буквите, на просветата, на науката и на духа. Ден, в който почитаме делото на Солунските братя Кирил и Методий.
 
Изказвам огромната си благодарност към нашите учители, които съхраняват родния ни език и възпитават младите, към дейците на културата и науката, чиито постижения са признати в света.
 
Желая на всички здраве, сили и мъдрост!
 
Да пребъде кирилицата! Честит празник!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Бай Ставри - 21:58, 24 май

  Най-дълго ще мирише.Божков мишката да се взема в ръце.Иначе оправия няма.

 • Генерал Кобалт - 14:13, 24 май

  Пеевски дължи на българския народ обяснение как е направил пъpвия си милиард и защо не ходи на работа, преди да ни говори друго. Но има нещо по-важно: в момента върви медийна кампания за измиване образа на ДПС, за да се оправдае заиграването на Борисов с Доган и в този контекст влизат тези лигавщини с големия "благодетел" и "дарител" Пеевски. Но номерът не минава. Никога българският избирател няма да приеме антиконституционната ДПС за приемлив коалиционен партньр в дъжавното управление. Достатъчно ЗЛО в безкрайния ни преход е главната роля на двуглавата ламя Доган/Пеевски в задкулисието, което от 30 години спъва демократичното развитие на България. Борбата на Гешев срещу корупцията ще започне, когато тия двамата се озоват за дълго в панделата.

 • Мунчо! - 13:04, 24 май

  Парадоксално!

 • Жана - 12:39, 24 май

  От крадец и мошеник поздравления не ща!

Напиши коментар

Коментари