вторник, 26 май 2020, 11:30 ч.

Нормално работно време

Автобусите към Витоша тръгват отново на 1 юни

BNews.bg

Автобусите към Витоша тръгват отново на 1 юни

Общинските съветници трябва да решат дали интервалите на движение на автобусни линии №63 и №66 да бъдат намалени.

От 1 юни се възстановява транспортното обслужване на Витоша, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова „във Фейсбук“.

Общинските съветници трябва да решат дали интервалите на движение на автобусни линии №63 и №66 да бъдат намалени. Допълнителни автобуси в обедните часове през делничните дни ще бъдат пуснати до „Златни мостове“, като и техният интервал ще бъде намален.

За първа година автобусите до „Морените“ ще се движат с три курса и в работни дни и също ще бъдат с намалени интервали на движение през уикендите.

За тази цел ще бъдат пренасочени двата автобуса от линия 166 към линии №63 и №66. Двете линии ще работят с новото разписание от 1 юни до 31 октомври, а линии №66 ще се движи и в работните дни от 1 юни до 15 септември.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 23:29, 26 май

    Драги министре на културата Боил Банов, кога ще призовете от наше име руския халтурно-дезинформационен център да си завре лъжливата изложба отзаде и да се пръждоса на майтушката си?

  • кореняк софиянец - 18:19, 26 май

    Отговор: докато изгоним учтельницата от кметството и поставим на този пост някого, който си разбира от работата, например арх. Борислав Игнатов. Какво да се чудим, че няма нови автобуси и лифтове за Витоша, като тая патка не можа за 10 години да построи достатъчно детски градини, а те уж са и специалност! CPAM!!!

  • Богдан - 13:29, 26 май

    Докога ще я караме със стари автобуси до Витоша вместо с нови лифтове, г-жо Фандъкова?!?

Напиши коментар

Коментари