събота, 30 май 2020, 18:50 ч.

Червената сага

Страх разтресе Нинова след разкритията на АКФ за източените европари! Тази година пленум няма да има

BNews.bg

Страх разтресе Нинова след разкритията на АКФ за източените европари! Тази година пленум няма да има

Снимка: БТВ

НС на БСП прие решение на подпис да възстанови провеждането на отчетно-изборната кампания и прекия избор на председател. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Това означава, че лидерката Корнелия Нинова е успяла с плана си да принуди социалистите неприсъствено да вземат решения и да не бъде свикван пленум, на който да й бъде търсена сметка за изчезналите близо 30 млн. лв. от касата на партията, както ПИК съобщи. Това е нарушение на устава и социалистите се заканиха, че ще я съдят. 

Решението гласи, че се възстановява отчетно-изборната кампания в БСП от деня, следващ деня на отпадане на забраната за провеждане на организирани събирания на групи над 10 лица или от деня, следващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава възможност за провеждане на конференции, събрания и други колективни мероприятия.

Непроведените общински конференции (общи събрания) на общинските (районни) и градски партийни организации ще се проведат в срок до 16 август 2020 г.

Прекият вътрешнопартиен избор за председател на БСП ще се проведе на 26 септември 2020 г., а 50-ия конгрес на БСП ще се проведе на 10-11 октомври 2020 г. в зала 1 на Националния дворец на културата.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Нина - 13:20, 31 май

    Абе, Бареков, защо си пъхаш носа в неща, които не ти влизат в работата. И не ми давай за източник на информацията ти Бойковия ПИК! Той отдавна е компрометиран.

Напиши коментар

Коментари