неделя, 31 май 2020, 12:00 ч.

Фактите неоспорими

Костовист посочи червените нишки между БКП и ГЕРБ в лицето на Бобокови

BNews.bg

Костовист посочи червените нишки между БКП и ГЕРБ в лицето на Бобокови

Зам.министърът е племенник на Тодор Живков, бивш кмет е на Правец от БСП, но... е назначен на последната длъжност от премиера Борисов като КВОТА на ГЕРБ!
Братята Бобокови са племенници на бившия първи секретар на БКП в Русе и впоследствие секретар на ЦК на БКП - Ангел Бобоков.
Червените нишки на Борисовата държава!

Ген. Атанас Атанасов, Фейсбук

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Генерал Кобалт-2 - 14:27, 31 май

    И още нещо много важно: Бойко Борисов няма намерение да става премиер за четвърти път.

  • Генерал Кобалт - 14:18, 31 май

    ГЕРБСПОПВОЛЯДПС. Свински черва. Време е да се махат всичките. Новият парламент няма как да е без ДПС, но всички останали могат да бъдат разкарани. Да, включително ГЕРБ ако продължи започналите заигравки с ДПС.

  • Джоро - 12:59, 31 май

    Всички кариеристи, както и самият Атанасов бяха членове на БКП, а после я напуснаха, защото нямаха никаква полза. Даже взеха да я хулят, пишейки се за големи демократи. Изведнъж!

Напиши коментар

Коментари