понеделник, 01 юни 2020, 19:30 ч.

По повод нападките от страна на обвиняемия Васил Божков

В "Националната лотария" не знаят да са плащали 20% от печалбата за подкупи

BNews.bg

В "Националната лотария" не знаят да са плащали 20% от печалбата за подкупи

В "Националната лотария" нямат информация да са плащани подкупи в размер на 20% от печалбата. Това заявиха от компанията пред "24 часа" по повод твърденията на мажоритарния акционер Васил Божков за давани такива суми.

В понеделник сутринта бизнесменът пусна на страницата си във фейсбук комикс, в който твърди, че са му били поискани 20% от печалбата като подкуп, за да няма проблеми в хазартния си бизнес. Без да назовава имена, служейки си с приказни герои, Божков внушава, че висши държавни чиновници през годините са променяли закони срещу това той да им осигурява 20 процента от печалбата си. Самият той се оприличава на Али Баба, а управлението на държавата нарича шайка от 240 разбойници.

По този повод "24 часа" се обърна към ръководството на "Националната лотария". Управителят Димитър Ганев заяви, че няма  информация някога да са били плащани подкупи от дружеството. Той добави, че за коментар трябва да бъде търсен самият Васил Божков.

Според експерти такива огромни суми не може да са плащани без знанието на шефовете на лотарията, нито има начин да бъдат осчетоводени.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дани - 11:52, 02 юни

    Ни лук ял, ни лук мирисал! Защо въобще го питат?! Глупаци ли са или да?

Напиши коментар

Коментари