вторник, 02 юни 2020, 16:00 ч.

От Blife

Близнаците на Елена Петрова станаха на 15, дъщеря й иска да става актриса

BNews.bg

Близнаците на Елена Петрова станаха на 15, дъщеря й иска да става актриса

Актрисата похвали дистанционното обучение по време на изолацията.

Елена Петрова държи настрани от светския живот своите близнаци Александър и Изабела. Наследниците на актрасата са станали неусетно на почти 15 години.

"Дъщеря ми има сериозни намерения да става актриса. Аз нямам против. Но й казах, че трябва много работа и силен характер", призна Елена в "Преди обед".

Актрисата похвали дистанционното обучение по време на изолацията. "Близнаците учиха онлайн, а учителите бяха много адекватни. Децата имаха много презентации, домашни, бяха постоянно ангажирани. Александър и Изабела не мрънкаха и приеха положението. Александър вече е по-висок от мен, като трябва да му се скарам за нещо, ми казвам първо: "Седни!". А той обикновено контрира: "Мамо, не се ядосвай за каквото и да е, защото ще ти падне имунитетът", добави през смях Петрова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Бургаски - 16:22, 09 юни

    Ако ще бъдат от "класата" на майка си се занимават с друга професия.

Напиши коментар

Коментари