четвъртък, 04 юни 2020, 15:00 ч.

Старт на концертния сезон:

Фестивал на мръсната песен през юни в София

BNews.bg

Фестивал на мръсната песен през юни в София

Той ще се състои при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят в Парк център “Юнак” (до Национален стадион “Васил Левски”), стартира поредица от дългоочаквани летни концерти.

Те ще се състоят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция, съобщават организаторите „София Мюзик Ентерпрайсис“.

Начало на концертния летен маратон ще даде първия по рода си Фестивал на мръсната песен на 26 юни от 17:30 часа.

За да изпълнят вечерта с гарантирано добро настроение и незабравими емоции, на сцената ще се качат пет банди – Черно фередже, Северозападняците, оркестър Изомрудъ, Doctor’s Gogo Band и Орхан Мурад и Веселите момчета.

Първите 200 билета са на цена от 15 лв. След изчерпването им цената ще бъде 20 лв. На място в деня на събитието билетите ще струват 25 лв

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 16:26, 04 юни

    Ето тук една стара народна песен: Колко ми е ху- колко ми е ху- колко ми е хубавичко да си гледам пу- да си гледам пу- да си гледам пуста Яна как си сее бе- как си сее бе- как си сее бèло брáшно, да замеси кур- да замеси кур- да замеси курабийки, да ги носи в гъс- да ги носи в гъс- да ги носи в гъста гóра на Чавдар войвода. (мелодията започва с до-ре-ми-до-ре, а където са дългите фрази е до-ре-ми-до-сол-фа-ми-ре - и.т.н.). Иван Лечев да извади китарата и ще натамъним песента. Не e чак мръсна, но като за начало става. Можем да продължим с "Дали аз закъснях или семето бързаше?..." ;-)

Напиши коментар

Коментари