петък, 12 юни 2020, 19:00 ч.

Заради COVID-19

Изтича срокът да поискате разсрочване на кредитите

BNews.bg

Изтича срокът да поискате разсрочване на кредитите

Банките трябва да вземат решение относно подаденото искане в срок до 30 юни.

Наближава крайният срок за подаване на искания от страна на клиентите на банките за отсрочване на кредитите ми заради въведеното извънредно положение заради пандемията от COVID-19“. Това напомнят от Управителния съвет на Асоциацията на банките в България (АББ), предаде pariteni.bg.

Гражданите и фирмите, които биха искали да се възползват от облекчени условия по описания ред, разполагат с още 10 дни да заявят изрично желанието си пред своите обслужващи банки.

Крайният срок за подаване на искания е 22 юни 2020 г., а банките трябва да вземат решение относно подаденото искане в срок до 30 юни 2020 г.

Редът за отсрочване и уреждане на изискуеми задължения към банки и дъщерните им дружества е публикуван на интернет страницата на АББ , като пълният текст може да бъде намерен и на интернет страницата на БНБ тук.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари