четвъртък, 25 юни 2020, 9:30 ч.

Срив

С аферата за продажба на дипломатически постове и неглижирането на Парада в Москва Радев загуби 80% от електората си!

BNews.bg

С аферата за продажба на дипломатически постове и неглижирането на Парада в Москва Радев загуби 80% от електората си!

Днес в социалната мрежа Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по темата. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа. 


* публикуваме без редакторска намеса 


Страшна далавера и афера! Румен Радев е назначавал за посланици (Алжир и Нигерия) директно предложени от Бобоков, за да защитават неговите бизнес интереси. (Разбира се Радев ги е търгувал с правителството на квотен принцип "един посланик за вас, един за мен"). Лошо няма, само дето брата на съветника на президента Пламен Узунов е получавал по 60 000 лева от фирма на Бобоков. Ето затова Радев не смее да уволни Узунов. Корупция и търговия с влияние. Радев е отворил битака за разподажба на дипломатически постове в чужбина!

1. Радев продава посланически назначения - губи тези, които го смятаха за некорумпиран и различен от Борисов и другите.
2. Радев не отиде в Москва на Парада на Победата - губи всички русофили.

Извод: Радев загуби с две глупости 80% от избирателите си.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Kоментарче от Бареков по темата? - 14:58, 25 юни

    Ето тук един потресаващ разказ, илюстриращ в каква кочина е превърната държавата: h t t p s : / / www. svobodnaevropa. bg/ a/ 30684643. h t m l На Бареков дали му стиска да направи едно коментарче по темата?

  • 1 - 12:54, 25 юни

    Другари от герб-комунисти,вие за Президента,не мислете,мислете,за индивида ви,с празните чекмеджета.

  • Генерал Кобалт - 11:53, 25 юни

    Глупости, на парада на железата ходят само лузъри. Колкото до останалото: да, Румен Радев няма да повтори резултата си от преди четири години, освен ако конкурентът му на балотажа е Боко Тиквата, който напоследък се доомаза. Моят кандидат за президент е Илиян Василев.

Напиши коментар

Коментари