петък, 26 юни 2020, 17:00 ч.

Шоу

Менда се оправдава взимала ли е от Божков

BNews.bg

Менда се оправдава взимала ли е от Божков

Г-н Антон Кутев отново изрече две неистини спрямо мен от парламентарната трибуна. Това заяви председателят на Бюджетна комисия и народен представител от ПГ на ГЕРБ Менда Стоянова по време на разискванията за хазарта.

"Първата неистина, е че г-н Васил Божков в своите "фейсбучни писания" е твърдял, че съм получавала пари от него. Не внушавайте неверни твърдения. Това не само, че не е истина, но дори и не е изречено от обвиняемия. Целта ви е това - да легализирате неистински твърдения", обърна се Стоянова към депутата от БСП, цитирана от Новини. бг.

"Второто обвинение е, че не съм следяла за невнасяне на пари в бюджета за хазартни игри. Като председател на Бюджетна комисия не мога да осъществявам контрол за действия и бездействия на различни държавни органи, били те Агенция "Митници", НАП и КФН. Не мога да контролирам за спазването на закона", категорична бе тя. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари