понеделник, 29 юни 2020, 18:00 ч.

Ще има ли сезон?

Руски туроператори отменят пътувания през юли за България

BNews.bg

Руски туроператори отменят пътувания през юли за България

Основната причина е продължаващата неяснота дали и кога ще паднат ограниченията в Европа.

Руски туроператори започнаха да отменят пътуванията през юли за България. Това съобщиха от тяхното сдружение в Русия.

Пет големи фирми вече са отменили почивките. Основната причина е продължаващата неяснота дали и кога ще паднат ограниченията в Европа. В Брюксел продължава разединението по въпроса за кои страни Евросъюзът ще отвори границите си на 1 юли.

Първият критерий е нивото на зараза с COVID-19 да е по-ниско или най-много равно на средното за EС. Брюксел взима предвид и тенденциите през последните 2 седмици, както и достоверността на статистиката.

За момента САЩ, Русия, Турция и Израел остават извън него. Китай обаче е включен, но само при условие, че той също допуска европейски граждани на своя територия.

Съществува и втори списък – с категориите лица, които могат да влизат в Европа, независимо от националността им. Сред тях: сезонни работници, студенти, високо квалифицирани служители.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Монументът на съветския окупатор гори!!! - 23:21, 29 юни

    h t t p s : / / offnews. bg/ ot- vas/ pametnikat- na- savetskata- armia- v- plamatci- ne- samo- kofa- e- snimki- 731741. h t m l

Напиши коментар

Коментари