вторник, 30 юни 2020, 16:00 ч.

Лоши новини за Бойко

Aфера разкри, че прокуратурата пришпорва проверките за записите с премиера

BNews.bg

Aфера разкри, че прокуратурата пришпорва проверките за записите с премиера

На пощата на сайта АФЕРА се получи писмо от прокурор Боряна Бецова от Софийска Градска прокуратура:

„УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

в Софийска градска  прокуратура е образувана пр.пр.10019/ 2020 г. по описа на СГП във връзка с публикувани във Вашия и други сайтове снимки и аудиозаписи, касаещи премиера  Бойко Борисов.

За извършване на техническа експертиза ни е необходимо Вашето Съдействие – да ни препратите мейлите, постъпили по Вашата поща, имащи отношение към конкретния казус – предмет на проверката.

Моля Ви  за спешност!

Телефон за връзка с наблюдаващия прокурор….

Прокурор:

/Б. Бецова/“

От своя страна АФЕРА се свърза с прокурор Бецова за да уточни какво точно иска прокуратурата и след като стана ясно, че иска препращане на имейлите от пощата на АФЕРА към пощата на прокурор Бецова, го направи своевременно.

Попитахме прокурор Бецова дали проверката цели единствено да се разбере кой е изпратил мейлите, или ще бъде истински всеобхватна и извършена докрай, прокурор Бецова каза за АФЕРА, че вещи лица ще извършат техническата екпертиза и възоснова на нея тя ще се произнесе.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Генерал Кобалт - 12:44, 01 юли

    Както си я знаем нашата гешефтура още от времето, когато беше цацаратура, няма нищо да разкрие. Това нищо обаче ще подсили ширещото се подозрение, че герберастите сами са подхвърлили записа и снимките в медийното пространство, за да се героизира Тиквата и да се представят политическите му противници вкупом като гадняри и идиоти. Тиквата обаче си прави илюзии ако мисли, че "няма лоша реклама" и че е достатъчно дa пуска Гошо Харизанов час по час да я венцехвали по медиите. Tова няма да отвлече вниманието на мат`ряла нитo от празния му стомах, нитo от съсипания му бизнес. И без коронакризата електоралната подкрепа за ГЕРБ се беше вече спихнала с 30%, а подемът, до който доведе появата на ген. Мутафчийски, беше само моментна снимка, която ще бъде напълно забравена идната есен.

  • 1 - 19:33, 30 юни

    другари от БНЮЗ,вие мислите,че гешефтов,ще разследва,др.борисов ли,аз предварително,мога да ви напиша,че др.борисов е "невинен",такова изказване,очаквайте в скоро време,от "независимия"гешефтов.

Напиши коментар

Коментари