сряда, 01 юли 2020, 15:00 ч.

Нямал да допусне страната ни да бъде сметище

Гешев обяви, че прокуратурата чисти България след бизнесмените

BNews.bg

Гешев обяви, че прокуратурата чисти България след бизнесмените

Наскоро един политик заяви, че бизнесът напускал България. Ако тези „бизнесмени“ са хората, които тровят земята и въздуха на нашите деца, да заминават, само че преди това ще направим всичко възможно, да бъдат осъдени. Няма да допусна страната ни да бъде сметище! #ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!

Това написа главният прокурор Иван Гешев  в общо 10-ия си (публичен) туит, откакто се е присъединил към социалната мрежа.

Сред разпространените 4 снимки ясно се вижда етикет на дружеството - "Монбат" едно от патримониума на братя Бобокови. Известно е, че по т. нар. "дело за боклука" братята, след като са развалили договорните отношения за утилизация на опасните оловни отпадъци с германска фирма, са ползвали услугите на две български дружества.  Те са трупали боклуци на две площадки - в Лом и в Плевен. От снимките, публикувани от главния прокурор, не става ясно къде се развива действието, но явно това е една от двете.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • минаващ - 16:49, 01 юли

    Каскета чисти България от най-предприемчивите и хора. Факт. Ако я кара така, след 10 години няма да има кой да създава работни места тук, още повече, че и чуждите инвеститори не се надпреварват да идват в нашата отровена от цаци, каскети и подобни вредни изкопаеми среда.

Напиши коментар

Коментари