събота, 04 юли 2020, 11:00 ч.

Въпреки новите изисквания

Километрични опашки на ГКПП “Кулата”

BNews.bg

Километрични опашки на ГКПП “Кулата”

Въпреки административните пречки, въведени от тази седмица, много българи избраха гръцкото море. И тази сутрин се образуваха дълги опашки от чакащи автомобили на ГКПП "Кулата".

Още преди изгрев слънце извилата се колона беше дълга 5 км, като продължи да се увеличава. По информация на Нова телевизия към 8 часа сутринта опашката достигна 12 км.

Подобна беше ситуацията и вчера, но към обяд трафикът се облекчи.

От 1 юли гръцките власти въведоха нови изисквания за туристите, които искат да минат границата. 48 ч. преди път желаещите да посетят южната ни съседка трябва да попълнят онлайн декларация и да получат QR код. Граничните власти ще проверяват на случаен принцип необходимите документи. Ще се пропускат само автомобили с до трима пътници и шофьор.

На ГКПП "Маказа" остава отворен за преминаване до понеделник.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари