неделя, 05 юли 2020, 16:00 ч.

Според щаба трябвало да се вземат много строги мерки

Борисов : Няма да затваряме , 40 процента не вярват, че има вирус

BNews.bg

Борисов : Няма да затваряме , 40 процента не вярват, че има вирус

Колкото и тегаво да е, няма да затваряме ще го преминем !

чекираме и гледаме болниците с щаба. Хората искат да си почиват, посочи Борисов, който истински се радва, че българите така са организирани на ГКПП за Гърция.

40% не вярват, че има коронавирус, като Борисов слуша повече генерал Венцислав Мутафчийски, но слуша и доц. Мангъров. Щабът, ако ги питам, ще ми предложат да затворя абсолютно всичко. Всеки може сам да се прибере вкъщи, да се заключи и да стои там – не е забранено. Защо искате със заповед да го забраним, не се вкупчвайте, пазете се, настоя Борисов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 10:20, 06 юли

    Ето такива неподготвени изказвания показват какво недоразумение са ни натресли за премиер. 40% не вярвали, че има вирус. Но ти нали си уж лидер и трябва да се водиш по твоя разум (ако имаш такъв) или поне по съветите на експертите около теб, а не по това какво матряла вярва. Ми че утре не 40, а 70% от матряла може да каже, че ти е време да се гръмнеш. Нима ще го сториш?

Напиши коментар

Коментари