неделя, 05 юли 2020, 20:00 ч.

Кой ще понесе отговорност за този психически тормоз?

Майка избухна: Изкараха детето ми болно от корона, а то било лятна настинка

BNews.bg

Майка избухна: Изкараха детето ми болно от корона, а то било лятна настинка

Гневен родител публикува писмо, в което изразя възмущенлетп си от медиците в Плевен.

*без редакторска намеса 

Изкараха детето ми болно от корона, а то било лятна настинка ! Здравейте казвам се Ивана Симеонова от град Плевен ! Ще съдя лекаря Иван Григоров . На 10 юни 2020 отивам при лекаря Григоров с моята дъщеря . Отивам защото тя беше вдигнала 38 градуса температура. Той веднага без тест ми каза. Госпожо дъщеря ви има коронавирус.  Аз в шок и ужас изпаднах. Бяхме веднага прибрани за изследвания и ни сложиха под 14 дневна  карантина в къщи . Първите дни се шашнахме, мислим че умираме. Платихме 500 лв за лекарства витамини и антибиотици. Минахме карантината, и решихме да се изследваме. Оказа се, че нищо ни няма а детето ми е имала лятна настинка.

Въпросите ми са:

Нормално ли е да се измисля болест и цяло едно семейство да бъде поставено под карантина? Знаете ли колко здрави хора има така!

Кой ще понесе отговорността за този психически тормоз.

Защо медиите мълчат за тези случаи  ?

Та искам да посъветвам останалите граждани. Ако ви кажат, че имате корона се изследвайте първо ! Не се доверявайте на първия срещнат лекар.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари