понеделник, 06 юли 2020, 11:30 ч.

В защита на уволнения си директор

Болницата в Червен бряг на протест

BNews.bg

Болницата в Червен бряг на протест

Снимка: БГНЕС

Постъпило предложение за отстраняването му, без да има мотиви за това

Персоналът на болницата в Червен бряг излиза на протест в защита на своя уволнен директор. Лекари и медицински сестри настояват общинското ръководство да преосмисли решението си.

Камен Влахов показа протокол, в който е констатирано от Изпълнителна агенция „Медицински надзор“, че през 2018 г. дружеството е декапитализирано. Това означава технически фалит.

„Резултати от моето управление са 360 000 лв. печалба за миналата година. Няма болница, която да е дала такава печалба“, коментира той.

По думите му е постъпило предложение за отстраняването му, без да има мотиви за това.

„Не ми беше дадена думата, за да мога да се защитя. Това беше един народен съд“, заяви Влахов.

Персоналът на болницата обясни, че през последните четири години са сменени трима директори. Те недоумяват защо точно сега, когато тя се е стабилизирала и работи добре, това отново се прави.

По думите им Калин Влахов е показал, че управлява добре болницата и е направил много за нея.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари