вторник, 07 юли 2020, 12:30 ч.

Ще надскочим ли 200 болни?

Очакваме завръщането на мерките

BNews.bg

Очакваме завръщането на мерките

Това обяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев

"Преминавайки границата от 200 болни на ден, ще е сигнал, че трябва да се възстановят част от мерките". Това заяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пред журналисти откриването на новия ядрено-магнитен резонанс, който беше монтиран в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ? - 21:27, 07 юли

    Чета в момента в германската ntv, че български футболен клуб e обявил 16 заразени с китайски вирус. Нещо конкретно знаете ли по въпроса?

  • объркан - 15:36, 07 юли

    Вчера премиеринът каза, че нямало било такъв вирус. Днес вече има?!

  • BREAKING NEWS! - 12:34, 07 юли

    В България се мълчи за скандалното разкритие, че всички действия на НЕК през последните години, свързани с придвижване на техническия проект (проектирането) на АЕЦ „Белене”, са незаконни, тъй като разрешенията, издадени им от АЯР, отдавна са изтекли. Това обяви по БНТ ядреният експерт проф. Георги Касчиев. Заслужава да се отбележи, че в информацията за потенциалните инвеститори е написано, че разрешенията са валидни, т.е. представена им е невярна информация, за което те могат да заведат съдебни искове. Министерство на икономиката и АЯР целенасочено заблуждават обществото по темата, за което би трябвало да понесат отговорност. Същото правят и лобистите за „Белене”, вкл. учените от БАН в прословутия си доклад, но тяхното поведения поне е разбираемо. Тези скандални факти бяха изнесени от адв. Албена Белянова в Студио Х на ТВ 7/8, обяснява Касчиев. Не можех да допусна, че НЕК, АЯР и Министерството на икономиката вкупом са пълни тъпанари, за да говорят с увереност как лицензионният процес върви при такова фрапантно закононарушение и затова не бях проверявал досега. Вчера обаче проверих в сайта на АЯР и там се вижда, че разрешението за проектиране на 1 блок е изтекло през юли 2015 год., а това за 2-ри блок – през август 2016 год. Намирам това за супер скандално. Да видим дали прокуратурата ще се самосезира, пита Касчиев.

Напиши коментар

Коментари