вторник, 07 юли 2020, 17:00 ч.

Продължава отводняването на сградата

НДК със сериозни щети след снощния порой

BNews.bg

НДК със сериозни щети след снощния порой

Над 60 л/кв. м се изляха в южните квартали

Поройният дъжд, който се изля снощи над София и предизвика множество аварии, нанесе щети и в Националния дворец на културата, съобщиха от пресцентъра на НДК.

Вече цяло денонощие екипи на пожарна и аварийна безопасност, както и екипите по поддръжка на собствеността НДК отводняват подземните и приземните етажи на основната сграда на НДК.

Повреди има и по паната на окачените тавани в доста от общите части.

Със сериозни поражения е едно от входовете на Двореца – Б2, който е към Моста на влюбените.

Равносметката след страшната буря в София: Над 60 л/кв. м се изляха в южните квартали

Бурята е откъснала панели от козирката и така водата е проникнала във вътрешността на сградата, наводнявайки работните офиси, намиращи се на ниво -1. 

В момента комисия от служители на НДК прави пълен опис на щетите.

Проливният дъжд, придружен с гръмотевици, удари снощи центъра и южните части на столицата. И днес продължава отводняването и отстраняването на паднали дървета и клони.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари