петък, 10 юли 2020, 11:14 ч.

От BLife

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност (Снимки)

BNews.bg

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност (Снимки)

Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за тринайста поредна година. Този път в лятната градина на ресторант Тюркоаз при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.

„Един определено различен конкурс! Записвам си в историята, че съм успяла да организирам конкурс в условия на пандемия, социална,  икономическа и културна криза. Благодаря на всички момичета - любителки на силните усещания, които не се отказаха и се “биха” докрай. Благодаря и на онези, които помогнаха това да се случи!“, написа в профила си във Фейсбук Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на конкурса Меги Савова.

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че  много българки са такива.  За участие във финала бяха избрани 12 представителки на различни професии над 100 претендентки за титлата.

Дамите, които  дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност.  Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.

Във втория етап момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито.

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Mattew на дизайнерката Веселина Матев.

Както винаги, Лейди България подкрепя благотворителна кауза. Личната кампания на конкурса е под надслов “От любов към теб”, посветена на болните от рак на гърдата, с помощта на Витацептин - мощен антиоксидант и алтернативна терапия за онкоболни пациенти. Чрез кампанията Лейди България ще предостави безплатни терапии на 5 болни жени.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната публика.

Водещи на събитието бяха  носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.

Победителите получиха подаръци от Рефан, Parfois , Revanesse,Body Talk, Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

Д-р Софиен Реахи подари сияйна усмивка на призьорката. Той е  победител в престижния международен стоматологичен конкурс Усмивка на годината.

Журито в състав Стефан Илчев, Мисис България Д-р Полина Паньова, Ива Атанасова, Иван Рупчин, Велина Евтимова, Веселина Матев, Тюркар Тюркер  избра следните победителки:

* Lady Bulgaria universe - Татяна Иванова от Пловдив. Таня е представител на световен бранд бельо Med за България, Сърбия и Румъния.

* Lady Bulgaria world - Вероника Мартинова от Девин. Директор маркетинг в консултантска къща и управител на мач мейкинг агенция ,,Идеалната половинка”.

* Първа подгласничка Lady Bulgaria - Мирела Илиева от Варна

* Втора подгласничка Lady Bulgaria Симона Георгиева от Бургас

* Трета подгласничка Lady Bulgaria - Светлана Стойкова от Козлодуй.

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова

Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.

 

Снимки:Качество, дизайн и точност

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • sms - 15:39, 10 юли

    Разследван за шпионаж съветник на президента първо натопил Радев, после пред съдия се поправил Просто първия път съветникът е казал истината (за нерегламентираното изнасяне на секретни документи) но после е получил “любезни” инструкции и се е поправил! След като изчете детайлите в публикацията на сайта “24 часа” човек неизбежно стига до извода, че не само НСО, а цялата президентска институция, превърнала се в легална руска шпионска бърлога, трябва да се закрие с промени в Конституцията като опасен проводник на чужди интереси, но на издръжка на българския бюджет. В една парламентарна република поддръжката на подобна суперскъпа институция е напълно излишна, само дублира някои представителни функции. h t t p s : / / w w w. 24chasa. bg/ novini/ article/ 8794142

  • sms - 15:38, 10 юли

    Разследван за шпионаж съветник на президента първо натопил Радев, после пред съдия се поправил Просто първия път съветникът е казал истината (за нерегламентираното изнасяне на секретни документи) но после е получил “любезни” инструкции и се е поправил!

  • Беновска пипа - 12:51, 10 юли

    Роденият в толбухинското село Пчеларово Axмeд Доган се е превърнал във феодал на една територия. Питам: откъде има доходи? как поддържа охрана? защо толкова гавази го пазят? какви данъци плаща? какво работи изобщо? кой го обслужва? каква му е функцията - бизнесмен, политик, пенсионер, или просто държавен паразит, каквито е имало дори малко и във феодалното общество? Той трябва да бъде разследван по тези пунктове, а и по други - сделки, търговия, причините, поради които има забрана да посещава определени страни - и то натовски - и т. н. С неговата роля в политическия живот на България трябва да бъде запозната ЕК, както и други оторизирани органи на ЕС. Тук явно няма орган, който да извърши спрямо него определени действия по закон.

Напиши коментар

Коментари