събота, 11 юли 2020, 15:00 ч.

Шефа на МВР:

Още днес ще искаме да се свали охраната на Доган и Пеевски, както и оставката на шефа на полицията в Бургас

BNews.bg

Още днес ще искаме да се свали охраната на Доган и Пеевски, както и оставката на шефа на полицията в Бургас

Снимка: Офф нюз

Младен Маринов не можа да мотивира оставката на шефа на ОДВМР- Бургас Радослав Сотиров.

По искане на премиера още днес ще поискаме да се свали охраната на Доган и Пеевски. По искане на премиера бяха пуснати хората до плажа. По искане на премиера ще поискам оставката на шефа на полицията в Бургас.

Това каза на един дъх преди минути пред журналисти шефа на МВР Младен Маринов. Той пристигна със закъснение на брифинга на МВР и Маринов прекъсна думите на главния секретар, за да каже новините от кабинета на Борисов. Припомняме ви, че протестиращите бяха допуснати до плажа след многочасови ексцесии, които се предаваха пряко по телевизиите и социалните мрежи.

Младен Маринов не можа да мотивира оставката на шефа на ОДВМР- Бургас Радослав Сотиров. Обясни само, че премиерът така искал. За разлика от друг път той бе лаконичен. След като съобщи тези новини,  напусна брифинга. В три изречения повтори три пъти "по искане на премиера".

Ивайло Иванов защити полицията при вчерашните действия на ченгетата към протестиращите. Обясни, че протестът се плаща от богати хора, които се намират зад граница .

Моята оставка е най-лесна. Кой ще бъде главен секретар е без значение. Защо трябва да е виновно МВР?!  На „Росенец“  имаше протест на две политически сили. Ако двете групи се съберат, какво ще стане?

Снощи имаше 18 задържани. Полицията не е виновна. Трябва да има и друга гледна точка. Ако не съм аз, друг ще е главен секретар, но  ще ме държат. Имам време до пенсия. Не ме притесняват 10 000 протестиращи, притесняват ме 200 лумпена.  Полицията не е враг на никой.  Полицията не иска да задържа никой и да пребива никой. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари