сряда, 15 юли 2020, 17:30 ч.

Областната болница призовава:

Търсят се доброволци в борбата с коронавируса във Велико Търново

BNews.bg

Търсят се доброволци в борбата с коронавируса във Велико Търново

Работата е свързана с пренасянето на лекарства, консумативи, кръв и документи

Областната болница във Велико Търново търси доброволци в борбата с коронавируса, съобщиха от лечебното заведение.

На този етап са необходими доброволци, които да помагат в осъществяването на връзката между отделението, в което са изолирани пациентите с потвърдена коронавирусна инфекция и екипите, с останалите звена на болницата.

Работата на доброволците ще бъде свързана с пренасянето на лекарства, консумативи, кръв и документи, като няма да се налага те да влизат и да бъдат изолирани в специализираното отделение.

Всеки желаещ да помогне с доброволния си труд може да го направи, като остави лично съобщение и телефон за връзка на официалната интернет страница на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" - Велико Търново, а след това с него ще се свърже сътрудник.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари