четвъртък, 16 юли 2020, 13:30 ч.

Краят на хунтата идвал

В устрема си към възмездие Божков пусна един пост два пъти

BNews.bg

В устрема си към възмездие Божков пусна един пост два пъти

В устрема си да "подкрепя, а не да яха протеста", както сам твърди, дубайският беглец вече с 19 обвинения Васил Божков днес е пуснал два пъти един и същ пост.

Краят на хунтата идвал. .

"С отказа си да се поддадете на отчаяните опити на БМБ да запази властта си, вие доказвате, че България има достойно гражданско общество, което заслужава достоен живот.
Протест до пълно възмездие." 

Откакто прокуратурата пусна записи от разговорите му с депутата Александър Паунов и журналиста Огнян Стефанов, в които Божков се кефеше колко лесно се управлява тълпата във фейсбук и как може да събере 10 000 души пред парламента, той спря да обвява събитие протест, в чието лого седеше откраднатият от будните студенти от 2013 г. стлизиран юмрук. Сега вече не тръби постоянно в еди колко си часа еди къде си да се съберем, аз съм с вас и други подобни, а само "насърчава" протестиращите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари