петък, 17 юли 2020, 12:30 ч.

New Bloom Winery традиционно подкрепя инициативата She’s The One

Вината PIXELS впечатляват вдъхновителките на нашето съвремие

BNews.bg

Вината PIXELS впечатляват вдъхновителките на нашето съвремие

За втора поредна година форумът на Dir.bg „She's The One“ дава гласност на историите за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото

За втора поредна година форумът на Dir.bg „She's The One“ дава гласност на историите за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото

Вината PIXELS на една от най-модерните и високотехнологични изби в България - New Bloom Winery, подари истинско пиршество от усещания на участниците в тазгодишното издание She’s The One. Част от инициативата на Dir.bg, която се проведе по залез слънце бяха голямата българска актриса Татяна Лолова, журналистът Десислава Стоянова, д-р Кристина Чачева, покорилата Еверест Петя Колчева, писателката Здравка Евтимова, Биляна Савова и Надежда Дерменджиева. Пред журналистката Рени Веселинова и публиката, те разказаха най-вдъхновяващите си истории.

Събитието протече лежерно, откровено и интимно, точно както се пие и вино – в добра компания и с освободено съзнание.

Вината PIXELS по деликатен и ненатрапчив начин се вписват както в ежедневието ни, така и в специалните моменти. А какъв по-специален момент от разкриването на женската душа. Седем успешни и много силни българки разказха за своите страхове, мечти, борба, пориви и големи, големи победи. Всяка от тях на въпроса „коя е“ отговаряше „аз съм един обикновен човек“. Но всяка от тези „обикновени“ жени разсмя и затрогна до сълзи присъстващите с необикновената си история. 

Тук сме 7 The One, обърна се Лолова към дамите, поканени във формата. „Запазете си психиката, защото тя е важна. Ако останете само физика без психика, на финала ще сте просто нищо. Светът е хубаво място и ние няма как да не опитаме този живот“, допълни голямата българска актриса. 

„Бих искала да бъда успяваща, а не успяла жена. Не трябва да гледаме на успеха като на последна гара“, обясни и едно от най-харесваните ТВ-лица – водещата на  предаването „Преди обед“ Десислава Стоянова. 

Писателката Здравка Евтимова, която влезе в американските учебници по литература с разказа си „Кръв от къртица“ очаква с любопитство екранизацията му, след като преди дни беше обявено, че по него ще бъде сниман филм.

„Този разказ е написан преди 30 години в труден за мен момент и ми помогна да се измъкна от нещо недобро. Успехът обаче е да имаш стабилно здраве вкъщи. Когато това го има, нищо друго не е пречка. Онова, което си направил трябва да говори повече от думите“, каза още писателката, която със своите думи в разкази предизвика хиляди българи отново да четат родни автори.

„Върнах се да работя в България, защото тук съм щастлива. Ние тук живеем хубаво, колкото и да не им се вярва на хората. Откривам успеха у дома, в семейството си“, разказа и д-р Кристина Чачева. „Не си мислете, че лекарите сваляме престилката след работа и преставаме да мислим за пациентите си. Това взима енергия, но трябва да имаш и начин да балансираш“.

„Надежда вижда надежда в битката срещу насилието над жени и неслучайно се казва така. Това е обществен проблем, в който трябва да участваме всички“, призова и изпълнителният директор на Българския фонд за жените Надежда Дерменджиева,  за която защитата на правата е кауза 24/7.

Пътят към Еверест и успеха всъщност се подчинява на едни и същи закони, смята адв. Петя Колчева, първата българка покорила най-високия връх на планетата. „Ако спазваш протокола и правиш това, което се изисква – нищо не е опасно. Отнася се както за битката с COVID-19, така и за алпинизма. Не амбицията, а любовта трябва да води към успеха“.

„Личната увереност, че можеш да се справиш с всяка ситуация, колкото и тежка да е и винаги да имаш план за действие в нея – това помага много срещу страха“, обясни и Биляна Савова. Основателят на фондация „Мога Сам“, която години наред дава подкрепа на пациенти с множествена склероза, не спира да си повтаря и древно индийско правило.

New Bloom Winery традиционно подкрепя инициативата She’s The One, която представя  силните, успели и интересни жени на нашето съвремие. Освен вината PIXELS, партньори на  събититео тази година бяха още A1, Philip Morris Bulgaria, "Крадецът на Ябълки", RiceUp! и White Water.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари