неделя, 19 юли 2020, 12:30 ч.

Весела Лечева:

Страхувам се от Васил Божков

BNews.bg

Страхувам се от Васил Божков

Лечева коментира и покушението срещу нейния съпруг. Тя сподели, че 13 години чака да то бъде разкрито .

“Страхувам се от бизнесмена Васил Божков. Най-вече се страхувам за бъдещето на нашите деца. Опасявам се, че желанието и порив за протестите може да бъдат опорочени и подменени”, каза Весела Лечева пред бТВ.

“Безспорно има много политически парти и неправителствени организации, които подкрепят демонстрациите. Има и хора, които са с 18 обвинения и считам, че не трябва да се приема безкритично и безрезервно всяка една подкрепа,”коментира тя.

Тя се опасява, че изходът от протеста може да внесе в исканията за оставки и друг, чужд сценарий.

Лечева коментира и покушението срещу нейния съпруг. Тя сподели, че 13 години чака да то бъде разкрито .

“13 години очаквам смелост и доблест от хората, които оглавяваха правораздавателните институции. Очакват го и младите хора на протеста”, изтъкна тя.

“Никога не съм очаквала, че заради дадена позиция мога да предизвикам отнемането на човешки живот. Казвам го не заради личната драма, а за да предпазя младите хора от този тип правораздаване и модел на управление на бизнес”, продължи тя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 11:58, 19 юли

    др.Лечева,не страхуйся,от Божков,не вярвай в лъжите ,на колегите си ,от герб-комунисти,всичко е пушилка,истината,ще излезе на яве,и ще разбереш,че всичкото е парлама.

Напиши коментар

Коментари