неделя, 19 юли 2020, 18:15 ч.

Проф. Людмил Георгиев

EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

BNews.bg

EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

Отворено писмо до протестиращите млади хора – бъдещето на Родината

Скъпи мои деца,

Не се притеснявайте от откровението ми – аз така се обръщам и към студентите си!

Преди всичко искам да ви кажа моето огромно БЛАГОДАРЯ, защото вдъхнахте оптимизъм в почти обезверения възрастен професор!

Прекрасни сте, като моите студенти от специалност „Психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, които всяка година умолявам да останат в Родината, защото тя има нужда от тях, от всички вас!

Ето, вече десет дни вие показвате по категоричен начин, че сте готови да направите това, което ние, вашите родители, баби и дядовци не успяхме – да освободим страната си от управлението на Мутрите и да си върнем Държавата!

Не успяхме, защото бяхме в оковите на диагнозата на Големия Иван Хаджийски: „Всяка българска работа започва зле организирано и завършва със скандал!“.

Не успяхме, защото в борбата „всеки срещу всеки“ се прокрадваха властови амбиции с мечтаните от различни хора бонуси от управлението!

Не успяхме, защото 10-20 години след края на комунистическия режим се появиха и се появяват „антикомунисти“, които не помня да са били в дисидентските движения и КТ „Подкрепа“ преди 10 ноември 1989 г.

Не успяхме, в крайна сметка, защото непрекъснато се разделяхме и никога не можахме да се обединим в общ поход срещу Мафията и Мутрите, които се възползваха от нашето разединение, а резултатът днес е пагубен за Родината – Мутрата Борисов и Мутрата Гешев, възпитаници на милиционерското училище в Симеоново, са позорна страница в историята на България! Не повтаряйте нашите грешки, моля ви!…

Впоследствие, скъпи прекрасни млади протестиращи хора, които днес сте упованието на нас, възрастните ви родители, баби и дядовци, но и бъдещето на Отечеството – не вярвайте докрай на старите муцуни, включително и на тези, на които днес ръкопляскате! ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ ПРОТЕСТ и ми повярвайте, че можете след като свалим всички заедно Мутрата от Банкя и Мутрата от прокуратурата, да създадете формация, чрез която ВИЕ ДА ИЗЛЪЧИТЕ СОБСТВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА БЪДЕЩИТЕ ИЗБОРИ, тоест ДА ГЛАСУВАТЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ!

Ще ви кажа допълнително как това може да стане без да правите партия, защото виждам, че като мен и всеки нормален човек и вие се гнусите само като чуете тази дума! Споделям всичко това с вас, защото виждам, че от няколко дни се опитват да ви вкарат в партийните рамки на ожадняли за власт хора извън Парламента, които само преди 7 години върнаха Мутрата Бойко на власт и даже бяха министри в кабинета Му Борисов 2!

Имате уникален шанс, скъпи и прекрасни млади хора, защото на ваша страна е Президентът Румен Радев, а това ви дава една институционална подкрепа, която ние никога не сме имали! Извинете ме, че ще се повторя, но това е от възрастта, макар че ще ви помоля да повярвате на старите хора, които имат опит и знаят какво ще се случи, ако не поемете нещата в собствените си ръце: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ – ние ще бъдем до вас и с вас, но само да ви помагаме, а не да ви яхваме!

И накрая, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, обръщам се към някои от дъртите влъхви около вас не с молба, а с предупреждение: ей, стари муцуни, не се опитвайте на гърба на българската младост да правите бъдеща политическа кариера, защото гневът ще се обърне и към побелелите ви тикви!

Ей, Христо Иванов, преди въобще да говориш за политика и всичко останало, най-напред се извини на целокупния български народ, че ти и твоите „демократи“ върнахте Мутрата Борисов на власт, а бяхте и част от неговото управление!

Ей, Арман, нали знаеш, че много хора знаем, кой всъщност ходатайства ГЕРБ на Мутрата Борисов да стане пълноправен член на Европейската народна партия, а сега се правиш на „Отровно“ не знам какво си – не тровете тези млади прекрасни хора, защото ще стане страшно за вас!

Да, знам какво ще ми кажете – че съм бил имиджмейкър на ДПС и нямам право да говоря; никога не съм крил това, нямам никакви политически амбиции нито преди, нито сега, а от 10 години, откакто напуснах ДПС, съм платил достатъчно за свободата си и продължавам да плащам, но пък знам много, ама наистина много! Така че, внимавайте!

Простете за последните изречения, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, но бях длъжен да предупредя – това е между нас, дъртите, вас не ви засяга дотолкова, доколкото просто искам да ви споделя опасенията си, че ще искат да ви употребят. И за да не се случи това, ще го кажа за трети път: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ!

И не забравяйте, че Президентът, а и огромната част от нас, старите, сме с вас и до вас!

Мутри – вън!

С много обич към вас, скъпи млади хора:

проф. Людмил Георгиев

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • olivia chris - 03:30, 04 авг.

  INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW Get $5,500 USD every day, for six months! See how it works Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card?? Make up your mind before applying, straight deal... Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us via email address:: Blankatmhacker007@yahoo.com or whatsapp: +1 (620) 307-3174 We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime any day. Here is our price lists for the ATM CARDS: Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD make up your mind before applying, straight deal!!! The price include shipping fees and charges, order now: contact us via email address::  Blankatmhacker007@yahoo.com  or whatsapp: +1 (620) 307-3174

 • Николова - 13:23, 20 юли

  Има един много лесен начин, по който може да се уталожи положението: Гешев да започне моментално да разследва Доган, Пеевски и тримата министри, заподозрени в зависимости от Доган/Пеевски за произхода на несметните им богатства. С този "куршум" ще бъдат улучени минимум два заека: 1. Гешев ще докаже, че за него няма недосегаеми от закона люде и ще си стои на поста още 6,5 години необезпокояван от улични протести и 2. Борисов ще позаличи тъмните петна върху себе си и ще управлява спокойно до края на мандата, а вероятно и отвъд него, защото в момента няма друга партия с повече от 12% подкрепа освен ГЕРБ. И нека Борисов заложи повече на експертността в следващия си кабинет. В тежките времена, които се задават, не е редно да управляват Барни Ръбъл, Мис Пиги и темподобни природни недоразумения.

 • Сър Пичук - 00:17, 20 юли

  Не я разбирам тази истерия срещу Христо Иванов и Демократична България. Те не могат да вземат властта нито в предсрочни, нито в редовни парламентарни избори. И няма как ГЕРБ да загуби следващите избори, защото БСП има наполовина електоралната подкрепа на ГЕРБ и никой не може да промени това. Нито БСП иска сериозно да управлява в криза, дори да имаше шанс да ги спечели. Така че споко. Най-много ДБ да влезе в следващото НС и да внесе малко мозък в него. Защото не говори никaк добре за българския парламент, когато депутатът с най-висок коефициент на интелигентност е Данчо Мьентата.

 • Без водната повърхност - 21:15, 19 юли

  Да кажем на холандските душмани в София - вървете си в Холандия, май Нидерландия се казва сега страната на обратните холандски...

Напиши коментар

Коментари