вторник, 28 юли 2020, 11:00 ч.

След като отложиха заседанието

Певицата ЛиЛана с нов опит да излезе от ареста

BNews.bg

Певицата ЛиЛана с нов опит да излезе от ареста

Преди дни заседанието беше отложено, тъй като не беше готова експертизата за здравословно й състояние.

Съдът решава дали певицата ЛиЛана ще може да напусне следствения арест.

Преди дни заседанието беше отложено, тъй като не беше готова експертизата за здравословно й състояние.

Според адвоката й тя имала проблеми с гърба, които лекарите от затворническата болница третирали само с болкоуспокояващи.

Лиляна Деянова е обвинена за източване на еврофондове. Според прокуратурата заедно със съдружника си Мартин Георгиев те отчитали като продаден създаден от тях софтуер.

На практика обаче сделки нямало, твърди обвинението.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Генерал Кобалт - 10:26, 29 юли

  Зле комбинираш. За кобалтово синьо не си чувал? На немски език, който изглежда поназнайваш: kobaltblau. Noch Fragen?

 • Alo, г-н генерале, - 23:16, 28 юли

  Генерал ли си, ЛЪЖЕЦ ли си ? Не, няма да обиждаме лъжците- ти си гербав подгъзник ибрикчия. Наименованието на химичния елемент КОБАЛТ произлиза от немската дума „Kobold“ – „дух“, „джудже“. При нагряване на съдържащи арсен кобалтови минерали се отделя отровен газ – арсенов оксид. Рудата, съдържаща тези минерали, получава от миньорите името на духа коболд. Древните норвежци са приписвали отравянето при леене на сребро на номерата на този зъл дух. Името на този дух е с един корен с гръцкото „кобалос“ – „дим“. С тази дума гърците наричали още и ЛЪЖЦИТЕ.

 • Генерал Кобалт - 22:02, 28 юли

  Следя коментарите на политически анализатори, които участват в протестите и ми прави впечатление единодушието им, че младите хора на площада са видели какво е на Запад и са ядосани, че България не се управлява като западна държава. Питам тогава какво търсят сред протестиращите младежи такива комунделско-рубладжийски динозаври като Шадраван Пиклев ("Ние сме с Русия, а другите да си е_ат майката"), Корни ("Демокрацията ни отне много"), Румен Решетников- пардон, Радев ("Да паднат санкциите срещу Путин") и други подобни?

 • blagorodna - 19:13, 28 юли

  Браво Весо!!!!

 • къде видяхте - 16:25, 28 юли

  Къде видяхте на митинга на БСП "протестиращи" с РУСКИ ЗНАМЕНА. Гадни тролчета, само в Би фейк нюз имате възможност за изява-но няма да разделите протестиращите, колкото и да искате да ги настройвате едни срещу други. Пътници сте, гербави! СигОрно е, че протестиращите от редиците на БСП са носели и портрети на Димитров и Сталин-вЕрвамО.

 • 3a “системните” партии - 13:01, 28 юли

  Не може да се отрече, че “системните” партии работят по една и съща система. Когато хиляди протестиращи отидоха на брега на Росенец на плаж, ДПС веднага мобилизира 50 автобуса с контраплажуващи от родопските села. Когато десетки хиляди млади хора се струпаха пред министерски съвет с искания за оставка на Борисов и Гешев, ГЕРБ от своя страна докара с автобуси контрапротестиращи в защита на Бойко Ме Борисов в столицата. Сега и БСП карат с автобуси “протестиращи”, но техните са с руски знамена. Ясно е, че “системата” е много добре организирана и финансирана.

 • Весo - 12:51, 28 юли

  Ако малко се замислим в думите на ген. Борисов- да се свети името му, казани преди няколко дни, когато подхвърли, че и той щял да е до тук/ имаше предвид -до края на мандата му/. Да доплувал до заветния остров, пък тогава, пък тогава щял да се оттегли!!!!……….това да ни напомня за нещо вече случило се оттегляне? Прост бил-го вадим, ама не. Прост, ама иска да става като Ахмедата – и той почетен председател на ГЕРБ. Искал да се оттегли и да ръководи от сараи и той. Прост бил! Че то, България ще се напълни с почетни председатели. Първанов се оттегли и почетно си живурка като сив кардинал. Андрей Райчев се оттегли от KÁЛЪП и отиде като голф да боботи в сянка. Валентин Златев стана почетен там пак си. Ахмедата, сега тиквата иска от Банкя. Така и няма един да желае да бъде почетен председател от затвора!

Напиши коментар

Коментари