петък, 31 юли 2020, 11:00 ч.

Павел Колев:

До 2-3 седмици Левски фалира!

BNews.bg

До 2-3 седмици Левски фалира!

"Задълженията на клуба вече възлизат в размер на близо 24 милиона лева. Ако нещата продължават по същия начин, без нови рекламни договори и фенска мобилизация, до 2-3 седмици Левски може да обяви несъстоятелност", разкри тъжните краски изпълнителният директор на сините Павел Колев.

"Не знам дали трябва да се ангажирам с конкретен срок, всичко зависи от приходната част. Ако нещата продължат както в момента, не подпишем нови рекламни договори, феновете не се мобилизират както от февруари до май, предполагам, че в следващите две-три седмици ще ми се наложи да обявя несъстоятелност", призна Павел Колев.

"Трябва да търсим проактивно рекламодатели, тъй като Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да предложиш ползи за спонсорите, за да знаят в какво инвестират. Трябва да отчетем състоянието в икономиката на страната и не е невъзможно негативните новини от последните месеци, асоциирани с клуба, да карат рекламодателите да са резервирани".

"В момента няма такъв договор, който да е близо до финализиране, само предварителни преговори. Имаме вече 4-ма напуснали от администрацията, но за момента нямаме индикации от други служители, че ще напускат в идните дни. Трябва да се вместим в определен бюджет, който е три пъти по-малък от преди", допълни той.

„Левски в момента все още съществува и не е приключил историята си, благодарение на феновете. За съжаление нямаме други инструменти, освен да ги призовем да продължават да помагат о този начин, както до сега, Всяка стотинка е важна и ние нямаме на кого друг да разчитаме, освен на тях. Привържениците на Левски могат да направят така, че този клуб да продължи да съществува, но могат да направят и така този клуб да приключи съществуването си“, завърши изпълнителният директор на Левски.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • най-после - 16:26, 31 юли

    една добра новина-отборчето на народа фалира.

  • Любo - 12:02, 31 юли

    Протестиращите почтени, възмутени и отвратени млади хора по улуците и площадите по разбираеми причини не са сърбали попарата на могъщата манипулативна машина на комунистическата държава, живееща в сянката на сенчестия бизнес и засенчваните и умишлено външни зависимости. Протестът трябва да продължи до постигането на поне една конкретна значима победа, която да бъде тухличката, която да срине цялата порочна, присадена от вън “система”. Всички модерни търсачки използват ключови думи, когато искат да открият нещо в информационното пространство. Ключовата дума при търсенето на “Целта” за всеки почтен протестиращ излиза наяве след следните примери от полит-икономическата и духовна реалност в момента. Радев – монтиран от руснаците ... Борисов – “Русия му е на сърцето” ... Гешев – продължител на руския модел на прокуратура ... Доган – руски агент ... Пеевски – протеже на Дога, който е руски агент ... Нинова – свързана с интригите на руския генерал о.з. Решетников ... Манолова – подозирана в контакти с руските кукловоди и мафия ... Копейкин – платен руски клакьор ... Сидеров – развенчан руски агент ... Лукойл – руска компания за руско влияние ... Газпром – наложили монополно високи цени на руската газ ... Белене – руски проект ... Грипен – самолет удобен за сваляне от руснаците ... Освобождение – руска лъжа ... МОЧА – символ на руската окупация ... Стамболов – убит от руснаците ... Левски – предаден на смърт от руснака Дондуков ... Македония – отнета и откъсната от България от руснаците ... Демографска криза – предизвикана от руско- болшевишките икономически идиотщини ... Народен съд – избити стотици хиляди невинни под руско-сАвецка диктовка …. И така нататък. Т.е. ключът за разрешаването на проблемите на България и българската нация е думата “руско”. Колкото щè да си протестират младите, докато първото “руско” не бъде съборено, първата от многото окупирани от руснаците български територии – “анклави” - не бъде освободена, докато поне една от руските компании, които смучат ресурсите ни не бъде конфискувана и поне един от руските агенти вкаран в затвора, протестите ще са безплодни, защото злините, идващи от всичко руско, се възпроизвеждат. Някоя такава цел трябва да си постави протестът, за да постигне нещо реално. Старите и млади трябва не да спорят, а да помогнат на протестиращите да се оттеглят с победа. Колкото и малка да е, но такава която да дръпне столчето на цялата “система”.

Напиши коментар

Коментари