петък, 07 август 2020, 9:30 ч.

По време на полицейска акция

Арман Бабикян е задържан

BNews.bg

Арман Бабикян е задържан

Пиарът и собственик на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян, който е и част от т.нар. "отровно трио" е бил задържан по време на полицейските акции за премахване на палатковите блокади на Орлов мост тази нощ. Това съобщиха от триото във фейсбук страницата си.

"Арман Бабикян е задържан и отведен в 1-во районно управление - София. Жандармерията е в трите лагера. Има и други задържани", написаха те. По-късно в друга публикация от триото обясняват, че не им дават никаква информация и вече два часа не пускат Бабикян от районното. На място там са бившата омбудсманка Мая Манолова и лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев.

Всъщност Бабикян е бил отведен в районното, където са му съставили акт за нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщи Нова телевизия и показа бабикян с кафе пред управлението. Репортерът предава, че Бабикян и цялото трио са пред районното заедно с Мая Манолова, за да настояват за освобождаване на задържаните. Бабикян даже е говорил и е казал, че раздигането на блокадите ще предизвика по-големи протести.

Очаквайте подробности!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мъди Бозаджиян 2 - 20:30, 07 авг.

    И още едно уточнение: "отровното трио" е официалният прякор на Сашо Диков (в смисъл, че е отровен за трима). На Бабикян и двамата му сподвижници на протестите им викаме "тримата тенори" (това е ласкателният вариант на прякор, но има и друг, който тук ще спестя). Не знам какво ще го питат в милицията, но аз бих го попитал #КОЙ му плаща масрафа? Малко постно ми иде обяснението, че имал свободна професия и затова можел няколко месеца да прекара на улицата, без да печели пари. То и аз упражнявам свободна професия, но въпреки това преди два месеца затегнах колана: с жената преди пушехме по три кутии Боро на ден, сега само по две кутии Карелия.

  • Мъди Бозаджиян - 20:15, 07 авг.

    Нямам опасения за него. Той е от отбора на великата адвокатка мая костинбродска, която ще го спаси от всички беди.

  • молба до В фейк нюз - 15:27, 07 авг.

    Пиарът и собственик на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян?Моля да напишете имената на тези сайтове!Чакаме с отвращение!

Напиши коментар

Коментари