сряда, 26 август 2020, 11:58 ч.

Катастрофа в Ботев

Нов шеф на канарчетата обвини звездата Неделев и отбора в ОПГ

BNews.bg

Нов шеф на канарчетата обвини звездата Неделев и отбора в ОПГ

Снимка: спортал

В среднощно изявление новия шеф на Ботев, след като Самуилов върна акциите на феновете, разкри пропаст между ръководство и отбор и неплатени заплати. Най-старият футболен клуб е в смъртоносна турболенция. Ето и среднощния вопъл на Гиздаков:

Съжалявам, че пиша със закъснение, но ми трябваше малко  време, за да осмисля случилото се.

Първата среща с лидери на фракции продължи три часа, но премина в коректен тон и след много дебати стана ясно, че няма съществени основания за обвинения срещу Тервел Златев, а професионализмът му бе признат от всички.

Втората среща бе пълна катастрофа, вкараха ни в капан, който познатите ни организатори са готвели доста време. Главни изпълнители: Асен Караславов, Лилчо Арсов, Иван Бандаловски, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Славчо Шоколаров, Ферарио Спасов. Не бих желал в момемнта да влизам в подробности, но това беше организирана престъпна група срещу легитимния собственик и легитимното ръководство на клуба. Безпардонно и невъзпитано поведение за една неплатена заплата(от предишното ръководство), претенции за премии, заплахи за бойкот на мачове и др. Простотии от всякакъв характер. Питам се, доколко е възможно това поведение на порукрист, треньори и футболисти в Лудогорец, ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив и т.н. Дори шофьорът на рейса ми търси сметка защо не съм влизал в съблекалнята??? Трагедия!

Копаем дъното! Ботев е разграден двор! Тук хапчета не помагат, трябва хирургическа намеса. Но това не е по силите на едни човек. Не зная, дали г-н Тервел Златев ще се върне в тази ситуация, трябва да е мазохист!

В заключение повтарям, че битката не е за акциите на фактически фалирало търговско дружество,  а за “златната кокошка”- стадиона, защото който притежава акциите, ще ползва стадиона. За съжаление някои хора не се посвениха да употребят отбора, за да преследват корисните си цели!

Сега ние сме на ход!

Моля, членовете на Сдружението  за ясна принципна позиция по случая! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари