вторник, 08 септември 2020, 9:30 ч.

Делото се гледа днес

Бившият кмет на Созопол се изправя пред съда

BNews.bg

Бившият кмет на Созопол се изправя пред съда

Той е обвинен за присвояване на над 2 млн. лв.

Бившият кмет на Созопол - Панайот Рейзи, застава пред съда днес. Той е обвинен за присвояване на над 2 млн. лв. Освен него, на подсъдимата скамейка ще седнат главната счетоводителка и още двама общински служители.

Според прокуратурата през 2017 г. Рейзи е обявил обществена поръчка за отстраняване на пораженията от наводненията в Созопол. Вместо в сметката на фирмата изпълнител обаче, парите били преведени на частно лице. 

Ако бъде признат за виновен, бившият кмет може да получи от 10 до 20 години затвор.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • телевизионен критик - 12:08, 08 септ.

    Вчера гледах първото издание на "На кафе" за новия сезон. Идеята да заменят безлични фигури с хубавиците Гергана Малкоданска и Никол Станкулова е единствената нова светла точка на фона на продължаващата агония. Ще видим тепърва дали двете са толкова интересни, колкото хубави (втората и последна, но не нова, светла точка е Гала. Вече сме благодарни, когато едно предаване запази поне качествената си водеща, защото например от "Събуди се" изгониха даже две качествени водещи и то стана напълно негледаемо). За съжаление "На кафе" вече беше започнало да прилича на детски рожден ден с участието само на възрастни и тази тенденция явно се засилва. Тя личи първо по новия потресаващ интериор, който изглежда е "инспириран" от витрината на провинциален магазин за един лев. Липсата на креативния талант на Кремена Халваджиян се усеща болезнено. Ще видим тепърва какво съдържание ще ни предложи новият сезон на "На кафе" и дали то ще компенсира потресаващата визия, но ако пак ще са само лигавщини като през последния сезон, аз излизам от играта. Предаване в този часови пояс трябва да е забавно, но преди всичко полезно, т.е. съобразено с публиката (домакини, пенсионерки и т.н.). Върнете се към началото на "На кафе", когато го гледаше половин България.

Напиши коментар

Коментари