петък, 18 септември 2020, 10:26 ч.

Много “лае” и му плащат

БАРЕКОВ: Харалан Александров говори по вестници и телевизии, но го прави като персонал на ГЕРБ

BNews.bg

БАРЕКОВ: Харалан Александров говори по вестници и телевизии, но го прави като персонал на ГЕРБ

Незаконно е и неморално

 Днес във Фейсбук екипът на Bnews попадна на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по повод коментарите на Харалан Александров и назначението му като посредник на квотата на ГЕРБ в ЕП. Вижте какво написа Бареков по темата.
* Bnews публикува без редакторска намеса.

,,Когато моят СКЪП приятел Харалан Александров говори по вестници и телевизии, го прави като персонал на ГЕРБ, да си знаете, защото не ви го казват. "Доставчик на услуги" на ГЕРБ е той. Ако ви интересува, де. Плащат му с европари от Европарламента, за да ги брани по студията в БГ. Незаконно е и неморално."
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Йорик - 16:40, 19 септ.

    Ми то, Бареков, какъв е?

  • Издислав - 17:47, 18 септ.

    Специално трябва да спомена в тази групичка и професорката по политическо чекиджийство Антоанета Христова. Откакто е в отбора на бистришките тигри, безнадежно оглупя горката. Който не вярва, да си пусне последната И изява при Коритаров.

  • Издислав - 15:45, 18 септ.

    Този на снимката не е Харалан Александров. Иначе е вярно, че говори като персонал на ГЕРБ, но това се отнася и за Георги Харизанов, Стойчо Стойчев, Илияна Беновска, Ива Николова и още ред други познати и непознати дупедавци. Възходът и падението на Бареков трябва за всички тия да е злощастен пример какво става със слугите, когато слугинажът им се окаже ненужен. Особено сега, когато корабът ББорисов потъва неудържимо.

Напиши коментар

Коментари