петък, 25 септември 2020, 11:00 ч.

Пълен резил

Шефка от ГЕРБ се пусна гола във Фейсбук (СНИМКИ)

BNews.bg

Шефка от ГЕРБ се пусна гола във Фейсбук (СНИМКИ)

Дама от върховете на ГЕРБ се пусна гола във фейсбук. Зам.-областният управител на Благоевград от ГЕРБ Антоанета Янчева лъсна по секси бельо в социалната мрежа и предизвика смях и похотливи закани.
„Топ герберката Антоанета Янчева от ГЕРБ-Петрич публикува в профила си провокативни снимки. Какво ли иска да каже/покаже с тях лирическият герой?”, написа и лидерът на легия „Антимафия” Григор Здравков.
За да замаже гафа, Антоанета се оправда на стената си с твърдението, че снимките са изтекли заради техническа грешка в самата социална мрежа:
„Проблем с профила ми във фейсбук, приятели, даде повод на безлични субекти да продължат да захранват анонимното си пространство/присъствие, вярвайки че това ще им трасира пътя към публичността с „величаво присъствие”.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Mitoko - 03:16, 26 септ.

  Алиса Юрченко: Русия малко по малко си купува България, „инвестицията” на олигарха Медведчук от 20 млн. евро е доказателство за това. Украинският политик се чувства комфортно в страната, Nerde Iambol, nerde Stambul

 • Mitoko - 03:14, 26 септ.

  Алиса Юрченко: Русия малко по малко си купува България, „инвестицията” на олигарха Медведчук от 20 млн. евро е доказателство за това. Украинският политик се чувства комфортно в страната, Nerde Iambol, nerde Stambul

 • Доктор на науките - вятър! - 22:07, 25 септ.

  За да станеш доктор на науките в България (и през соца беше така!), трябва да вземеш изпит по чужд език. Нали не си представяш, че Боко Тиквата е взел изпит по чужд език, или че е писал дисертация, след като едва издържа да прочете 10 реда, а за да напишеш дисертация, трябва преди това да си прочел 10 по 10 книги?

 • Мастадиев - 18:34, 25 септ.

  Едно не мога да си обясня. Нашият премиер, нашият батБойко не беше прост преди години. Стана даже и доктор на науките, преподавател в ченгеджийската академия. Какво му повлия, та стана прост и то в агресивна форма. Всеки ден трупа точки по простотия, Та се стигна до там народът да се срамува заради премиера си.

 • по-важно от плоския гъз на таз - 14:39, 25 септ.

  Алиса Юрченко: Русия малко по малко си купува България, „инвестицията” на олигарха Медведчук от 20 млн. евро е доказателство за това. Украинският политик се чувства комфортно в страната, щом е придобил 23 хектара от територията на Черномориетo, в общините Несебър, Поморие и Царево, казва пред Faktor.bg разследващият журналист. Как чужденец от страна извън ЕС си купува земя в България, 23 хектара от територията на българското Черноморие, в общините Несебър, Поморие и Царево. в България ?! Чрез офшорки? h t t p s : / / faktor. bg/ bg/ articles/ alisa- yurchenko- rusiya- malko- po- malko- si- kupuva- balgariya- investitsiyata- na- oligarha- medvechuk- ot- 20- mln- evro- e- dokazatelstvo- za- tova

 • 1 - 13:04, 25 септ.

  И нея,да не я е "сготвил" Радев,защото слънцето,беше сготвен по боксерки.

 • толкoва cи мoгaт - 11:49, 25 септ.

  Драги премиерe, скъпи Бойко, позволявам си да ти кажа, че това, дали протестите са малки или големи, млади или стари, енергични или немощни, това няма вече никакво отношение към факта, че ВИЕ НЕ СТАВАТЕ. Защото сте некомпетентни, корумпирани, алчни, нагли и прости. ЗАТОВА, а не защото има протести, трябва незабавно да си вървите и никога повече да не се връщате. Ти можеше да спасиш поне себе си, ако беше дал в лично качество обяснения за снимките с парите и кюлчетата злато, за къщата и прането на пари в Барселона и за причините да изгониш няколко министри. Тези обяснения ти дължиш на мен и на всички други, които ти давахме доверието си в продължение на 10 години и което ти проигра. Върви си по-добре днес, отколкото утре и не се грижи кой ще дойде на твое място да управлява България. Това не е твоя грижа, нито е грижа на фатмака-пРезидент, когото ТИ ни натресе, нито на задкулисните ти приятелчета по обръч-линията Доган-Пеевски-Гергов-Нинова. Бъдещото управление на България е грижа на нас, презрения от теб МАТРЯЛ.

Напиши коментар

Коментари