вторник, 29 септември 2020, 12:30 ч.

Златен медал

Black Ram сред най-добрите уискита в света за 2020

BNews.bg

Black Ram сред най-добрите уискита в света за 2020

Със златен медал в категорията „World Whisky“ се окичи Black Ram в рамките на престижния международен конкурс „Global Travel Retail Masters“2020, който се проведе в началото на месеца в Лондон.

Компетентното жури на тазгодишния форум, който се организира от специализираното британскосписание „The Spirits Business“, имаше нелеката задача да даде оценка на професионализма на производители на уиски от стотици държави по целия свят, както и на качеството на предлаганите от тях продукти. Така с поредния медал от международен конкурс марката доказа, че не случайно е лидер на пазара.

Black Ram Whisky отлежава минимум три години в дъбови бъчви. Отличава със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, приятен аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Радва се на огромен интерес не само у нас, но и в чужбина. Изнася се за държави от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да завладява все повече нови световни пазари.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари