сряда, 07 октомври 2020, 12:30 ч.

Първо в Bnews:

БАРЕКОВ: Всичко започна от амбицията на изпокаралата се с Нинова и с Радев Елена Йончева да изпъкне в Европа с една резолюция срещу "корупцията в България по принцип"

BNews.bg

БАРЕКОВ: Всичко започна от амбицията на изпокаралата се с Нинова и с Радев Елена Йончева да изпъкне в Европа с една резолюция срещу "корупцията в България по принцип"

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по повод резолюцията на ЕП. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа! 

* публикуваме без редакторска намеса


Всичко започна от амбицията на изпокаралата се с Нинова и с Радев Елена Йончева да изпъкне в Европа с една резолюция срещу "корупцията в България по принцип". 
Всичко започна от амбицията на изпокаралата се с Нинова и с Радев Елена Йончева да изпъкне в Европа с една резолюция срещу "корупцията в България по принцип". бръкна в дълбоката кесия, за да опече работата. Включи се и Радан в началото преди да му набият канчето от ГЕРБ и от офиса на Прокопиев. Така започна..., а как ще свърши?!
1. С празната незаинтересована зала и дебати, сбутани по нощите, с изключени микрофони. Срам за България като най-маловажен член на ЕС. Изтърсакът на Европа.
2. С Резолюция, която обругава Конституционния съд на РБългария и иска да приемем "Истанбулската конвенция", да признаем джендърите и правото им на гей бракове в България.
3. Типично по български Резолюцията, по предложение на малтийска евродепутатка, ще заклейми като крадливи и корумпирани, освен ГЕРБ и Борисов, но и Радев и неговите съветници и ще определи Черепа  за престъпник! Тоест всички в България ще бъдат "маскари" в очите на Брюкселските зелки. Човек да съжали , който си плати за Резолюция, която го заклейми като "бандит", какъвто го определя и Гешев.
4. За Гешев и ДПС в резолюцията няма нито една лоша дума. Напротив тя защитава ДПС и ромите и правото да агитират предизборно на майчин език и да живеят в незаконни постройки из гетата.
Та горе-долу едно искаше Елена Йончева, получи се точно обратното. Пътят към Ада, казват, бил осеян с добри намерения. А китайците викат: Ако не знаеш къде отиваш, ще стигнеш точно там, където въобще не искаш. Опасни са женските хормони, също колкото и мъжките, когато ставаш техен роб на стари години. Добрата новина е, че резолюцийката, която ще приемат утре брюкселските тунеядци, няма никаква стойност. А и знае как да си върне обратно кинтите от Отровното  и "Хубавата кака"
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Шах-мат - 13:47, 08 окт.

  Един от символите на корупцията у нас, за какъвто е обявяван многократно "дудука" се възмущава от Йончева, която ако я съпоставят в таблица на корумпирани личности начело на който стои "Дудука" вероятно би заела място в опашката на списъка. И не мога да вдяна защо е заритал против нея. Сигурно се плаща задоволително, което е важно за оскъдните му финансови постъпления.

 • помнещ - 11:47, 08 окт.

  О, я стига - само у нас ли има корупция? Бързо забравихте как цялата ЕК на ИП беше уволнена преди години за корупция в особено големи размери! във всички страни я има, а някъде е и като държавна политика "в сянка" - в русия във всяко учреждение ще ви свършат работата, ако си платите рушвета предварително - общоприета и не будеща недоволство практика! Че защо и у нас да я няма - тя е внедрена още от турско - "рушвет" да не би да е българска дума?

 • Виктор - 11:02, 08 окт.

  Правите внушения, че корупция у нас няма, но ние не сме слепи и виждаме сами за какво става дума. Добре, че вече и ЕС прогледна за тези неща и можем само да се надяваме, че ще предприеме драстични мерки срещу шайката, която освен нас ограбва и останалите граждани на ЕС. Освен това всички разбрахме, че Нинова добре си колаборира с Падишаха, докато за пред публиката се прави на негова креслива опозиция (бяхме позабравили прякора й "г-жа Лъжа", но си го припомнихме).

 • Минаващ - 20:52, 07 окт.

  Много точно!

Напиши коментар

Коментари