понеделник, 12 октомври 2020, 11:30 ч.

От днес

Нова полицейска акция за контрол на камиони и автобуси

BNews.bg

Нова полицейска акция за контрол на камиони и автобуси

Вече беше спрян водач на камион, който се оказа с неплатена глоба за превишена скорост.

Започва специализирана полицейска операция за контрол на товарните автомобили и автобусите. Тя започва от днес и ще продължи до 18 октомври. Ще бъдат проверявани автобуси и тежкотоварни камиони – дали са технически изправни, както и документите на водача и на автомобила. Ще се проверява и дали се спазва времето за почивка, както  и дали тежкотоварните автомобили са претоварени.

Вече беше спрян водач на камион, който се оказа с неплатена глоба за превишена скорост с 18 километра. Той беше тестван и за алкохол – оказа се, че е изряден.През миналата година са били проведени две подобни полицейски акции. Били са санкционирани над 17 хиляди водачи на автобуси и товарни камиони. Най-честите нарушения са били за неспазване на скоростните режими или техническа неизправност.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ушеви гниди - 14:39, 12 окт.

    Това пък изобщо не е работа на ушатите клепари.Има си автомобилна администрация за този контрол.Тъпунгерите на кривоносия дебил охладняха неимоверно.И се чудят какво да правят.

Напиши коментар

Коментари