понеделник, 19 октомври 2020, 18:00 ч.

Тя постави първа копка на нова спортна зала

Посрещнаха Караянчева с викове „Оставка“ в Кърджали

BNews.bg

Посрещнаха Караянчева с викове „Оставка“ в Кърджали

Около двадесет души с транспаранти „Оставка Караянчева“ посрещнаха председателят на Народното събрание и министърът на спорта Красен Кралев в Кърджали, където положиха първа копка на нова спортна зала.

Финансирането на проекта беше осигурено през 2018 г., когато Министерски съвет отпусна 3 663 000 лв. за построяването на съоръжението. Допълнителни 400 000 лв. ще бъдат отпуснати от бюджета на Министерството на младежта и спорта.

Припомняме, че по-рано ДПС-Кърджали също поиска оставката на Цвета Караянчева от поста председател на Народното събрание.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • КЙ - 15:53, 20 окт.

    Има само един начин, по който ПКП Цвета може да си оправи окаляната репутация пред българското общество: като стартира процедура по отстраняването на Делян Пеевски от парламента поради неизвинени отсъствия. Боя се обаче, че тя и да иска, няма да го направи, защото шефът и (падишаха) няма да и позволи.

  • даскал - 18:07, 19 окт.

    Щом и в Кърджали я започнаха... Някои хора не знаят кога да си тръгнат сами и чакат да бъдат изритани като мръсно бельо. Ще бъдe.

Напиши коментар

Коментари