вторник, 20 октомври 2020, 15:30 ч.

Безопасността преди всичко

Дезинфекцират спирки, подлези и пространства около болници в София

BNews.bg

Дезинфекцират спирки, подлези и пространства около болници в София

Дезинфекция на пешеходни подлези в район "Изгрев" и миене на дюзи в районите "Подуяне", "Сердика", "Кремиковци" и "Панчарево"

Продължава ежедневната дейност по дезинфекция срещу COVID 19 на спирки, улични кошчета, пространства около болнични заведения и центрове за временно настаняване, съобщават от Столичния инспекторат.

По график се извършва измиване и дезинфекция на пешеходни подлези в район "Изгрев" и миене на дюзи в районите "Подуяне", "Сердика", "Кремиковци" и "Панчарево".

По разпореждане на кмета на София, екипи на инспектори и служители на Общинска полиция извършват проверки за носене на маски в търговски обекти, както и за спазване на дистанция и дезинфекциране на площите в заведенията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари